Villatent
Sea en ocean

Zee & oceaan

 
  • Campings dichtbij zee gelegen
  • Voor zon, zee en strand liefhebbers
  • Het ultieme vakantiegevoel

Volop genieten van glamping aan zee

Glamping aan zee is het beste van twee werelden. Je verblijft in een heerlijke accommodatie en kan dagelijks genieten van de pracht van de zee. Hoe vaak je de zee ook ziet, het is nooit precies hetzelfde. En in de zee zwemmen blijft natuurlijk ook altijd een garantie voor plezier. Zijn jullie voor de aankomende vakantie op zoek naar een verblijf aan zee? En willen jullie daarbij in een luxe glamping accommodatie verblijven? Dan heten we je graag van harte welkom in één van onze Villatenten. Onze tenten staan aan de mooiste plekjes aan zee. Ook voor jullie vakantie zit de perfecte locatie er zeker bij.

Glamping aan zee in verschillende landen

In welk land willen jullie graag je volgende vakantie vieren? Frankrijk, Italië, Kroatië of liever Spanje? In al deze landen kan je terecht in onze mooie Villatenten en verblijf je op diverse campings op korte afstand van zee. Elk land heeft natuurlijk zijn eigen charmes. Daarom vind je per camping een uitgebreide beschrijving op onze website. Van de omgeving, maar ook over het reilen en zeilen op de camping zelf. Zo kunnen jullie een camping uitzoeken die aansluit bij het reisgezelschap en bij jullie wensen.

Wat houdt glamping in volgens Villatent?

Bij Villatent maken we het onze gasten graag zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk. Van het boeken van de vakantie tot het inpakken van je tas. Bij aankomst staat er namelijk een volledig ingerichte safaritent klaar, er is dus maar weinig wat je mee hoeft te nemen. Van je dagelijkse kopje koffie wat je zet met je eigen Nespresso apparaat tot de barbecue om het vakantiegevoel helemaal compleet te maken: wij hebben er voor je aan gedacht. En natuurlijk slaap je in een heerlijk bed. Jullie vakantie begint vanaf het moment dat je thuis de deur achter je dichttrekt. Of eigenlijk al vanaf het boeken natuurlijk, want is de voorpret niet minstens zo leuk?

Glamping aan zee op de leukste campings met Villatent

Boek je een Villatent, dan weet je één ding zeker. Met je vakantiebestemming zit het dik in orde! Bij Villatent vinden we jouw vakantieplezier namelijk het allerbelangrijkst. Daarom staan onze luxe safaritenten alleen op campings die voldoen aan al onze strenge eisen. Van voldoende faciliteiten en activiteiten tot een gastvrije en vriendelijke ontvangst bij de receptie. Naast zwemmen in de zee, kan je op vrijwel alle campings ook genieten van één of meerdere heerlijke zwembaden op de camping. En daar blijft het niet bij, want ook aan supermarkten, restaurants en andere faciliteiten is op alle campings geen gebrek.

Hulp bij het kiezen van de juiste camping

Bang de verkeerde keuze te maken of twijfel je tussen twee bepaalde campings? Laat ons helpen met het doorhakken van de knoop. We kennen alle campings waar onze tenten staan door en door. Daardoor kunnen we jou altijd van een geschikt advies voorzien voor jullie glamping aan zee. Welke camping of welk land past het beste bij jullie beeld van de perfecte vakantie? Met een persoonlijk advies weet je zeker dat je op die camping terecht komt die perfect aansluit bij al jullie verwachtingen.