+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

Laatste kans: 10% vroegboekkorting!
t/m zo. 2 feb. 🔔
✓ Bekijk aanbieding

Lodgetent huren

  1. Lodgetent

Een lodgetent is een combinatie van een huisje en een tent. Het openritsen van de tent, de zon op het tentdoek en de fluitende vogels geven het ultieme vakantiegevoel. Een lodgetent is compleet ingericht en voorzien van alle gemakken van een huisje. Bij Villatent noemen we onze lodgetenten Villatent Luxe met sanitair tenten. Deze tent is voorzien van een compleet ingerichte badkamer met een douche, toilet en wastafel. Ideaal, toch?

Inrichting van de lodgetent

Onze lodgetent is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. De tent is met 7 x 5 meter ruim opgezet en biedt ruimte voor maximaal zes personen. In het woon- en kookgedeelte kun je de lekkerste maaltijden klaarmaken. Je hoeft niet iedere dag boodschappen te doen, want in de lodgetenten staat een grote koelkast met vriesvak. Kook je liever buiten? Dan kan dit op de Outdoorchef-barbecue die voor je klaarstaat. Kijk onderstaand filmpje om een goede indruk te krijgen.

Lekker slapen en douchen

In de tent zijn twee aparte slaapvertrekken beschikbaar, waarvan één slaapvertrek met een tweepersoonsbed en één slaapvertrek met twee stapelbedden. Je slaapt bij ons op echte bedden en op echte matrassen, zodat je ook tijdens je vakantie goed kunt slapen. Tip: heb je altijd al eens onder de sterrenhemel willen slapen? Ga dan lekker met je deken en kussen in de hangmat liggen.

’s Ochtends beginnen met een lekkere douche? Dit kan in je eigen lodgetent. We noemen deze tent niet voor niets een Villatent Luxe met sanitair. Je hebt namelijk je eigen badkamer met een douche, toilet en wastafel. Ideaal, niet meer met je handdoek en toilettas over de camping en douchen zolang jij dat wilt (ok, houd wel rekening met de boiler 😉).

 
Boek direct een lodgetent