Villatent
Winnaar Zoover Awards 2019

Winnaar Zoover Awards 2019

Winnaar Zoover Awards 2019

Vorige week werden in het Vondelpark in Amsterdam de Zoover Awards voor reisorganisaties uitgereikt: dé consumentenprijs binnen de reisbranche. In totaal hebben meer dan 80.000 (!) Nederlandse vakantiegangers hun stem uitgebracht op hun favoriete reisorganisatie. Villatent deed dit jaar voor het eerst mee… en wist meteen een zilveren award voor ‘Beste Campingvakantie-aanbieder’ in de wacht te slepen.

Zoover Awards 2019

Villatent gewaardeerd met een 9,5

Reisorganisaties met de meeste stemmen (populairste) of de hoogste waarderingscijfers (beste) mochten tijdens de feestelijke uitreiking een Zoover Award in ontvangst nemen. In een online verkiezing hebben vakantiegangers Villatent gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 9,5. Dit prachtige cijfer is gebaseerd op beoordelingen over onze prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en aanbevelingsscore. Natuurlijk danken we iedereen die op gestemd heeft voor deze geweldige beoordeling en voor het vertrouwen in Villatent.

Ervaar het Villatent-gevoel

Je eindigt als campingvakantie-aanbieder niet zómaar in de top. De afgelopen jaren hebben wij alles op alles gezet om een hoogwaardig glamping-aanbod samen te stellen voor onze gasten. Glampen met jonge kinderen, glampen aan zee en glampen in een extra ruime tent met sanitair? Geen probleem, wij selecteren voor jou de meest geschikte glamping opties in Nederland en daar buiten. Wil jij zelf het ‘Villatent-gevoel’ ervaren? Bekijk ons glamping-aanbod en je zult die 9,5 gegarandeerd voelen.

 
Beste reisorganisaties Zoover