+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

🍁 glamping in
de herfstvakantie
Safaritent met sanitair
en verwarming: €269,-
bekijk aanbieding

Ingerichte tent huren: de vijf voordelen

  1. Ingerichte tent huren: de vijf voordelen

Ingerichte tent huren: de vijf voordelen

Ben je weleens met een eigen tent of caravan op vakantie geweest? Dan heb je vast weleens de luxe safaritenten zien staan. Ben je benieuwd wat de voordelen zijn van zo’n ingerichte tent? Wij vertellen je graag wat de vijf voordelen zijn van het huren van een ingerichte tent. Als je een liefhebber bent van kamperen, maar ook houdt van luxe, dan is dit zeker een interessante blog om te lezen. 

1. De vakantie begint direct bij aankomst

Het komt je misschien wel bekend voor… heb je meer dan tien uur in de auto gezeten en dan kun je gelijk beginnen met het opzetten van je tent. Je gaat op zoek naar het ideale plekje en je komt er achter dat je grondzeil beschadigd is, je te weinig haringen bij je hebt en dat het al donker wordt.

Dat is allemaal verleden tijd als je een ingerichte tent huurt! De tent staat voor je klaar op je vakantiebestemming op een mooie, vaste plek op de camping. Bij aankomst hoef je alleen je kleding en de meegenomen boodschappen uit te laten en je kunt direct genieten van je welverdiende vakantie. Alhoewel de vakantie natuurlijk al begint in de auto!

Bekijk onze zes tips voor een lange autorit

2. Een ingerichte tent is van alle gemakken voorzien

Onze Villatenten zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Comfortabele bedden, loungestoelen, een tafel met banken, borden, bestek, glazen, pannen, schilmesjes, soepkommen… bijna alles wat je thuis gebruikt is aanwezig in onze ingerichte tenten. Ook de benodigde apparatuur zoals een Nespresso automaat, waterkoker, koelkast, kookplaat en Outdoorchef barbecue zijn aanwezig. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan is het huren van een ingerichte tent zeker iets voor jou!

3. Comfortabele bedden

Bijslapen en uitrusten, dat is toch de bedoeling van je vakantie? Onze Villatenten zijn voorzien van comfortabele bedden van hoge kwaliteit. De matrassen zijn minimaal 80 cm breed en 2 meter lang en op de bedden liggen dekbedden en hotelkussens voor je klaar. Wakker worden met pijn in je rug op een lek luchtbed… dat is dus verleden tijd! Hou je wel van een middagdutje? Dan kun je lekker liggen in je Villatent hangmat.

5. Heerlijk buitenleven

De hele dag buiten zijn is toch wel het lekkerste aan kamperen. Ook al lijken onze ingerichte Villatenten bijna op huisjes, je leeft toch lekker buiten en hoort door het tentdoek nog steeds de vogeltjes fluiten. De voorkant van de tent kun je volledig openmaken voor het extra buitenleven-gevoel, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen de ‘deur’ open te ritsen. Op het terras van je Villatent kun je loungen in de lekkere loungestoelen met kussens en een hapje eten aan de grote tafel met houten banken. Bij al onze tenten staat een Outdoorchef barbecue en een hangmat voor je klaar… dat maakt het vakantiegevoel toch helemaal compleet!?

Klik hier voor ons complete campingaanbod