Villatent

Wat moet je zeker meenemen op glampingvakantie?

Wat moet je zeker meenemen op glampingvakantie?

Als je gaat glampen, hoef je geen uitgebreide kampeeruitrusting mee te nemen zoals bij traditioneel kamperen. Want het grote voordeel van glamperen is dat je tent volledig ingericht voor je klaarstaat. Van kaasschaaf tot koekenpan, je vindt het allemaal in een Villatent! Ben je benieuwd wat er precies allemaal aanwezig is? Bekijk de complete invetarislijst van de tent waarin je verblijft via Villatent Wood, Villatent Outback, Villatent Nomad, Villatent Cottage of Villatent Ranger.

In de Villatent staat een klein welkomstpakketje voor je klaar met daarin de benodigdheden voor in de tent. Dan zijn er natuurlijk nog wel een aantal dingen die je zelf mee moet of kunt nemen. We geven je hieronder een aantal handige tips!

Handdoeken en theedoeken

Denk eraan om zelf handdoeken van huis mee te nemen. Wel zo handig als je je wilt afdrogen na het douchen! Vergeet daarnaast ook niet een theedoek van huis mee te nemen. Er ligt een klein zakje afwasmiddel klaar voor je eerste dag, maar neem voor de rest van de dagen wel afwasmiddel mee óf koop dit ter plekke. In de Villatent Compact is geen stromend water aanwezig, maar er staat wel een jerrycan. Even vullen… en je kan gewoon in of voor je tent de afwas doen.

Bedlinnen

De comfortabele bedden, dekbedden en kussens zijn aanwezig in de tent. Het bedlinnen is niet standaard inbegrepen, maar kun je wel bijboeken. Houd er wel rekening mee dat je in sommige delen van Frankrijk en Italië lakens krijgt in plaats van dekbedovertrekken (de echte hoezen) zoals wij die in Nederland kennen. Neem je zelf bedlinnen mee? Neem dan eenpersoons beddengoed mee: een hoeslaken voor om je matras, een dekbedovertrek en een kussensloop. De dekbedden hebben het formaat 140 x 200 cm en de kussens zijn van hotelformaat 70 x 70 cm. Wil je nog bedlinnen bijboeken? Dat kan tot twee dagen voor vertrek. Geef dit door via mijn omgeving, telefonisch via 085 301 08 98 of stuur een mail naar info@villatent.nl

Nespresso cupjes

Na een lange autorit smaakt een kopje verse koffie extra goed! In onze Villatenten staat standaard een Nespresso apparaat. In Frankrijk zijn Nespresso cupjes alleen niet overal goed verkrijgbaar. Daarom raden we je aan om deze van huis mee te nemen. Je kunt ze kopen in de winkel of online bestellen via www.nespresso.com/nl. Ben je meer een theedrinker? Geen probleem, want in de tent staat ook een waterkoker.

Persoonlijke items

Je hoeft geen tijdschrijft of boek mee te nemen, want bij het boeken van jouw Villatent vakantie krijg je dit jaar gratis toegang tot de Wait app. Met Wait kun jij tot meer dan 1.000 digitale tijdschriften, boeken en luisterboeken lezen via je eigen telefoon of tablet. Op de dag van aankomst (vanaf 16.00 uur) ontvang je een activatielink waarmee je, gedurende je gehele verblijf, via je telefoon of tablet kunt genieten van de app Wait. 

Babypakket

Gaat er een baby of een peuter mee op vakantie en wil je graag ruimte besparen in de auto? Dan kun je bij ons een babypakket bijboeken. Dit pakket bestaat uit een campingbedje met een matrasje en de welbekende kinderstoel van Ikea. In het campingbedje ligt geen beddengoed en hier is geen bedlinnen voor bij te boeken. Ieder kindje heeft zijn eigen voorkeuren qua dekentje, kussen, slaapzak etc. dus neem dit sowieso zelf van huis mee. Wil je een babypakket bijboeken? Doe dit via mijn omgeving, neem telefonisch contact met ons op via 085 301 08 98 of stuur een mail naar mailme@villatent.nl.

Toiletspullen

Neem je toiletspullen mee, zoals tandenborstel, tandpasta, zeep, shampoo en conditioner. Wist jij dat je een eigen badkamer in de Villatent hebt? In het welkomstpakketje vind je de eerste benodigdheden waaronder een toiletrol. 

Last but not least, neem je natuurlijk een goed humeur mee! Een autorit kan soms stressvol zijn en het kaartlezen gaat vast niet altijd even gemakkelijk. Maar onthoud, je gaat op vakantie! Ga vooral lekker genieten van de omgeving, de camping en de mensen om je heen. Fijne vakantie alvast!