+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

Vroegboekkorting
Nu 10% korting bij Villatent voor seizoen 2021
✓ Boek hier

 

Glamping
Glamping

Glamping

  1. Glamping
 
  1. Glamping = glamorous camping
  2. Villatenten in 5 Europese landen
  3. Campings met minimaal 3 sterren

Wat is glamping?

Villatent is het perfecte adres om kennis te maken met glamping. Maar wat is glamping eigenlijk? Het woord is een samenvoeging van glamour camping of glamorous camping. Oftewel, de charme van kamperen met de luxe van thuis. Veel mensen houden van het buiten zijn, maar vinden het gesjouw met een tent minder aantrekkelijk. Dus waar het vroeger de normaalste zaak was dat iedereen zijn eigen tent aanschafte inclusief complete inboedel en daarmee op vakantie ging, zijn tegenwoordig steeds meer mensen op zoek naar wat anders. Zoals een glampingtent; minder gedoe, minder basic en meer luxe. Maar wel graag veel in de buitenlucht, want dat maakt vakantie nu juist zo ontspannend. Glamping is de perfecte samenvoeging van deze wensen.

 

Waarom glamping jouw vakantie zo relaxed maakt

Één van de grootste nadelen van kamperen is het meenemen, opbouwen en weer afbreken van de tent. Want je moet niet alleen alles voor je tent meenemen, maar ook je gehele inventaris. Iets vergeten is dan ook eerder regel dan uitzondering. Bij glamping met Villatent staat er een compleet ingerichte safaritent op je te wachten. Daarin is alles aanwezig. Een comfortabel bed, luxe meubilair en een uitgebreide keuken met alles wat je nodig hebt. Daardoor hoef je zelf alleen nog maar te denken aan je kleding en hooguit wat handdoeken. Dat is nog eens relaxed op vakantie gaan!

De voordelen van glamping

Het grootste voordeel van glamping is die prachtige Villatent die op je staat te wachten bij aankomst. Inclusief jullie eigen hangmat en luxe barbecue! Je hele huisraad moeten meesjouwen op vakantie is vanaf nu verleden tijd. Daarnaast kan je kiezen voor een safaritent met eigen sanitair, waardoor je ook niet meer de camping over hoeft met hoge nood. Glamping is de perfecte combinatie van alle luxe die je wenst binnen handbereik en daarbij volop genieten van het buitenleven.

 

Ervaar glamping zoals het bedoeld is bij Villatent

Bij Villatent is het onze missie om jou een heerlijke vakantie te bezorgen. Dat begint al bij het uitzoeken van je vakantie. We helpen je graag bij het uitkiezen van de camping die perfect bij jullie past. Onze Villatenten staan alleen op campings die minimaal 3 sterren waardig zijn. Daardoor heb je niet alleen in je tent alle luxe, maar ook op de camping valt genoeg te beleven. Alhoewel we natuurlijk ook diverse mogelijkheden hebben voor de rustzoeker. Met een prachtige Villatent als uitvalsbasis, wordt jullie glamping vakantie gegarandeerd een succes.

Boek vandaag nog jouw glamping vakantie

Is jouw vakantie niet compleet zonder lekkere Franse baguettes, of hebben jullie een voorkeur voor de pizza’s en pasta’s uit de Italiaanse keuken? Onze Villatenten zijn door heel Europa te vinden. Maar je hoeft de grens niet eens over om te genieten van glamping. Naast Nederland vind je in Europa ook Villatenten in Frankrijk, Italië, Kroatië en Spanje. Voor iedereen zit er dus zeker een geschikte locatie bij! Boek vandaag nog de glamping die bij jullie past. En kom je er niet helemaal uit? Dan helpen we je graag met een persoonlijk advies. Want glamping met Villatent is zorgeloos vakantie vieren, van begin tot eind.

 
Boek jouw glamping vakantie