Villatent

Glamping met zijn tweeën

Glamping met zijn tweeën

Een glamping vakantie alleen geschikt voor gezinnen met kinderen? Nee hoor, je kunt ook luxe kamperen met zijn tweeën. We hebben een aantal campings in ons aanbod waar de omgeving de grootste trekpleister is (en niet de animatie). Kies bijvoorbeeld voor een camping dichtbij het strand, een leuke stad of gezellig dorp. Wij hebben geen ‘adults only’ glampingvakanties… dus je kunt nog wel gezellig kinderen tegenkomen op de camping! We hebben wel een aantal campings waar bijvoorbeeld geen animatieteam is, waar in de omgeving veel te beleven is of waar je veel privacy hebt rondom je Villatent. Met zijn tweeën op glampingvakantie? Wij geven je een aantal tips.

Tip: ga buiten het hoogseizoen

Ben je niet gebonden aan de schoolvakanties? Dan raden we je aan om in het voor- of naseizoen met zijn tweeën op glampingvakantie te gaan. In juni is het in Frankrijk en Italië al heerlijk weer en ook eind augustus en in september is het hier nog goed vertoeven. Buiten het hoogseizoen is het rustiger op de campings en betaal je ook nog eens een stuk minder dan in de drukste weken van het jaar. Alleen maar voordelen, toch? Het enige waar je even naar moet kijken en rekening mee houden is dat niet op alle campings alle faciliteiten in het voor- en naseizoen geopend zijn.

Waarom glamping?

Je hoeft alleen je kleding en tandenborstel in te pakken en je kunt vertrekken. Op je vakantiebestemming staat een compleet ingerichte Villatent voor je klaar die van alle gemakken voorzien is. Je gaat de Route du Soleil lachend tegemoet en op locatie aangekomen hoef je je tent niet meer op te zetten… dat is nog eens goed voor je relatie. Benieuwd naar meer voordelen van glamping? Lees dan onze blog: Ingerichte tent huren: de vijf voordelen!

Meer inspiratie nodig?

De campings hierboven zijn slechts een greep uit ons campingaanbod. Als je op vakantie gaat in het voor- of naseizoen, dan kun je in principe op al onze campings goed terecht. Lees hierbij goed de omschrijving en bekijk wat je wensen zijn. Bekijk via onderstaande link ons campingaanbod en laat je inspireren.