Villatent

Glamping met zwembad

Glamping met zwembad

Bij jouw luxe glamping vakantie mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Ideaal voor de kids die lekker kunnen spelen en jijzelf die kan genieten van een heerlijke relax vakantie. Tegenwoordig is glamping al zo populair, dat er op bijna elke camping wel een zwembad aanwezig is. Genoeg keuze dus! Of je nou op zoek bent naar een simpel zwembad of een paradijs voor de kinderen, voor elk wat wils. Welke bestemming kies jij om een heerlijke vakantie te beleven, met z’n tweeën of met het hele gezin? 

Voordelen van glamping met zwembad

Er zitten een heleboel voordelen aan een zwembad op jullie camping. Wat is er na een dagje cultuur of natuur nou lekkerder dan een frisse duik in het zwembad? Het is ook heerlijk om na een dag op het strand het zout van je af te zwemmen. Je kunt natuurlijk ook de hele dag aan het zwembad liggen met andere campinggasten. Daarnaast hebben wij bij Villatent ook genoeg campings met glijbanen bij het zwembad. De kinderen kunnen zich dus prima vermaken. En als zij vriendjes hebben gemaakt, kun je ze ook nog eens uitnodigen bij jullie tent voor een heerlijke barbecue met de Outdoor Chef barbecue. 

Openlucht of overdekt

Een zwembad is natuurlijk heerlijk om in af te koelen op een warme, tropische zomerdag. Daarvoor zijn er genoeg campings met een zwembad die hier geschikt voor zijn. Helaas kan er ook een dag tussen zitten met wat minder weer, of zelfs regen. Gelukkig zijn er ook een aantal campings met een overdekt of binnenzwembad. Bijvoorbeeld campings Le Lac Bleu en Au Clos de la Chaume hebben een heerlijk overdekt zwembad. Zo maakt het niet uit wat voor weer het is en kan jij alsnog genieten met je handdoek op het bedje! 

Verschillende soorten

Bij Villatent is er keuze uit een ruim aanbod van verschillende campings. Elke camping heeft zijn eigen unieke zwembad, waardoor er voor jullie ook zeker wat bij zit. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klein zwembad, een grote waar je baantjes kan trekken, meerdere zwembaden of een paradijs met glijbanen voor de kinderen. Heb jij je keuze inmiddels al gemaakt? Ga je naar een glamping in Nederland of ga je naar het buitenland? Boek nu jouw vakantie en laat de voorpret al beginnen! Kom je er toch niet helemaal uit? Neem gerust contact op met ons enthousiaste team. 

 
 
 
 

Meer inspiratie nodig?

De campings hierboven zijn slechts een greep uit ons campingaanbod. Er zijn nog heel veel andere leuke campings, ook met zwembad. Bekijk via onderstaande link ons campingaanbod en laat je inspireren.
Bekijk ons complete campingaanbod