Zoek & BoekHomeCampingsTentenLandenAanbiedingen Corona

Geld TERUG
Garantie 😎

Kosteloos annuleren
tot 1 maart 2022
Boek nu!

Geld Terug Garantie

Kosteloos annuleren tot 1 maart 2022

Boek nu!

Over Villatent

  1. Over Villatent
 

Dé glampingspecialist van Nederland


Bij Villatent nemen we jouw vakantieplezier zeer serieus! Wij zorgen ervoor dat er op je vakantielocatie een compleet ingerichte Villatent klaarstaat die van alle gemakken voorzien is, zodat jij direct kunt genieten van je welverdiende vakantie. Persoonlijk contact en service staan centraal binnen onze organisatie. We maken bewuste keuzes op het gebied van accommodatie, locatie en beleving.


 

Team Villatent staat voor je klaar!


Kunnen we je helpen bij het vinden van een camping die bij jou en je gezin past? Wij geven je graag een persoonlijk advies. Wij zijn op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via +31 (0)85 301 08 98, je kunt ons ook mailen via mailme@villatent.nl of je vragen stellen via onze live chat (als we online zijn). We helpen je graag!

 

Hoogwaardige campings door heel Europa

Wij verhuren vier type Villatenten: Villatent LuxeVillatent Luxe met sanitair, Villatent Luxe met sanitair XL en Villatent Compact. Deze staan op hoogwaardige campings in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, België en Nederland. De campings waar wij staan selecteren wij op faciliteiten, klantvriendelijkheid en goede Zoover-cijfers en beoordelingen. We gaan een langdurige samenwerking aan met de camping en huren hier staanplaatsen, waar wij onze tenten neerzetten. Wij verzorgen de verhuur van de tenten en de camping staat tijdens je vakantie voor je klaar voor de ontvangst, bij vragen en de schoonmaak van je tent. 

Bekijk onze campings
 
 

Klantervaringen

“Het leek alsof we een huisje hadden met een tentdoek erover heen. Erg luxe. De aanwezigheid van de loungeset en grote tafel, de hangmat, de Outdoorchef barbecue, Nespresso, groot bed, goede matrassen, keuken en de badkamer waren perfect.” - Familie Vis.
Meer ervaringen