+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

Over Villatent

  1. Over Villatent
 

Dé glampingspecialist van Nederland


Bij Villatent nemen we jouw vakantieplezier zeer serieus! Wij zorgen ervoor dat er op je vakantielocatie een compleet ingerichte Villatent klaarstaat die van alle gemakken voorzien is, zodat jij direct kunt genieten van je welverdiende vakantie. Persoonlijk contact en service staan centraal binnen onze organisatie. We maken bewuste keuzes op het gebied van accommodatie, locatie en beleving. Glamping is een beleving voor jong én oud en dit willen we graag zoveel mogelijk mensen laten ervaren. Benieuwd naar het Villatent-gevoel? Bekijk dan onderstaande video en lees hieronder verder.

 
Bekijk onze campings
 

Waarom Villatent?

  1. Door Zoover beoordeeld met een 9,5
  2. Wij staan uitsluitend op hoogwaardige 3, 4 en 5 sterren campings
  3. Echte bedden met echte matrassen
  4. Door Zoover beoordeeld met een 9,5
  5. Wij staan uitsluitend op hoogwaardige 3, 4 en 5 sterren campings
  6. Echte bedden met echte matrassen
  7. Door Zoover beoordeeld met een 9,5
  8. Wij staan uitsluitend op hoogwaardige 3, 4 en 5 sterren campings
 
 
 
 

Klantervaringen

“Het leek alsof we een huisje hadden met een tentdoek erover heen. Erg luxe. De aanwezigheid van de loungeset en grote tafel, de hangmat, de Outdoorchef barbecue, Nespresso, groot bed, goede matrassen, keuken en de badkamer waren perfect. Dit heeft absoluut bijgedragen aan een relaxte vakantie.” aldus familie Vis.
Lees meer ervaringen van gasten

Hoogwaardige campings

Wij verhuren drie type Villatenten: Villatent LuxeVillatent Luxe met sanitair en Villatent Luxe met sanitair XL. Deze staan op hoogwaardige campings in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië en Nederland. De campings waar wij staan selecteren wij op faciliteiten, klantvriendelijkheid en goede Zoover-cijfers en beoordelingen. We gaan een langdurige samenwerking aan met de camping en huren hier staanplaatsen, waar wij onze tenten neerzetten. Wij verzorgen de complete marketing en verhuur van de tenten en de camping staat tijdens je vakantie voor je klaar voor de ontvangst, bij vragen en de schoonmaak van je tent. Samen zorgen we ervoor dat jij een heerlijke glampingvakantie kunt ervaren.

Bekijk ons volledige campingaanbod
 

Laat je inspireren!

We willen je graag inspireren met een aantal artikelen over de mooiste landen, regio’s en streken.
We hopen dat dit je keuze voor een vakantiebestemming een stukje makkelijker maakt. Of juist niet natuurlijk 😉

Persoonlijk advies?

Kunnen we je helpen bij het vinden van een camping die bij jou en je gezin past? Wij geven je graag een persoonlijk advies. Wij zijn op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 085 301 08 98 , je kunt ons mailen via info@villatent.nl of je vragen stellen via onze live chat (als we online zijn). Stel gerust je vragen, we helpen je graag!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand het laatste nieuws.