Villatent

Over Villatent

 

Dé glampingspecialist in Nederland

Villatent is dé glampingspecialist van Nederland. Glamping is een vakantie-en reisconcept, dat luxe combineert met de charme van kamperen. Wij als touroperator maken die combinatie met onze compleet ingerichte safaritenten waarbij gemak, luxe en ontspanning centraal staat. 

Wij verhuren verschillende soorten safaritenten: Villatent WoodVillatent Outback, Villatent Nomad, Villatent Ranger, Villatent Cottage en Villatent Compact. Stuk voor stuk van alle gemakken voorzien. Zo beleef jij je ultieme glampingvakantie. 

De tenten staan allemaal op hoogwaardige campings in
Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, België, Duitsland, Slovenië  en Nederland. Wij selecteren deze campings op faciliteiten, klantvriendelijkheid en goede Zoover- en Google cijfers en beoordelingen. We gaan een langdurige samenwerking aan met de camping en huren hier staanplaatsen, waar wij onze tenten neerzetten. Wij verzorgen de verhuur van de tenten en de camping staat tijdens je vakantie voor je klaar voor de ontvangst, bij vragen en de schoonmaak van je tent. 

 
villatent_team
 

Team Villatent staat voor je klaar!


Kunnen we je helpen bij het vinden van een camping die bij jouw wensen past? Wij geven je graag een persoonlijk advies. Wij zijn op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via +31 (0)85 301 08 98, je kunt ons ook mailen via mailme@villatent.nl of je vragen stellen via onze live chat (als we online zijn).

Wij helpen je graag!

 
 
 
Team Cornelia Izaks
Cornelia Izaks
Klantenservice Medewerker

 
Team Ashley Hardeman
Ashley Hardeman
Marketing Manager

 

Team Patrick Stam
Patrick Stam
Marketing & Organisatie
 
Team Erik van Donselaar
Erik van Donselaar
Eigenaar
Team Eric van Buuren
Eric van Buuren
Operational Manager