Villatent
Ingerichte tent huren

Ingerichte tent huren

 
  • Glamping in vijf Europese landen
  • Luxe ingerichte tenten
  • Huisdieren toegestaan

Een ingerichte tent huren

Als je bent gewend om te kamperen, kan een ingerichte tent huren een dubbel gevoel geven. Je hebt niet meer je eigen spullen bij de hand en misschien ben je bang dat het minder vertrouwd voelt. Maar het feit dat kamperen zoveel inpakstress en gedoe geeft, zal uiteindelijk de doorslag geven. Mensen die je voor zijn gegaan zullen het beamen, een ingerichte tent huren geeft een hele hoop minder stress en daardoor meer plezier. Gelukkig betekent het zeker niet dat je minder van het echte kampeergevoel meekrijgt. Onze safaritenten staan namelijk op ruime plaatsen en ondanks alle luxe, blijven het echte tenten.

 

Een compleet ingerichte tent huren 

Een groot voordeel van een ingerichte tent huren is dat de complete inboedel aanwezig is. Bij Villatent hebben we zelfs aan de waterkoker en het koffiezetapparaat gedacht (tip: neem extra Nespresso cupjes mee van thuis!). Zo hoef je een hoop minder spullen mee te nemen van thuis. Zowel binnen als buiten staan fijne lounge meubels, dus ook de campingstoelen hoeven niet mee in de auto. Daarnaast is er natuurlijk een fijn bed aanwezig. Niet meer slapen op een luchtbed, maar gewoon op een matras van goede kwaliteit. Die goede nachtrust zal het vakantiegevoel zeker ten goede komen!

Geniet van het buitenleven in een ingerichte tent

Sommige vakantiegangers zijn bang minder mee te krijgen van het echte buitenleven in een ingerichte tent. Maar dat hoeft zeker niet het geval te zijn! Want veel buiten zijn is toch juist de charme van kamperen? Ook in onze lodgetenten beleef je buiten volop. Je kan zelfs de hele voorkant van de tent openritsen en buiten helemaal naar binnen halen. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Want op jullie overdekte terras staan heerlijke loungestoelen die uitnodigen om plaats te nemen. Daarnaast heeft elke tent een eigen hangmat.

 

Eigen badkamer in jullie ingerichte tent

Ben je het zat om altijd te moeten lopen naar het sanitairgebouw? Je hebt bij ons de keuze voor verschillende Villatenten: met en zonder sanitair. Kies je voor een tent met sanitair, dan heb je je eigen badkamer met een fijne douche, toilet en wastafel. Daarnaast heb je stromend water in de tent voor bijvoorbeeld de afwas. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen het ultieme kampeergevoel te behouden en gebruik te maken van het algemene sanitairgebouw. Het heeft allebei zijn charmes!

Een ingerichte tent huren bij Villatent

Bij Villatent staat jouw vakantieplezier voorop! Dat begint al bij het boeken van jullie vakantie, wat we graag zo gemakkelijk mogelijk maken door bijvoorbeeld het gebruik van verschillende thema’s. Voor het kiezen van de juiste camping kan je ons ook altijd om persoonlijk advies vragen. Daarnaast kom je met Villatent altijd op de leukste campings in Europa terecht, die we op zorgvuldige wijze voor je uitzoeken. De campings zijn voorzien van goede faciliteiten, er zijn leuke activiteiten en er is altijd vriendelijk personeel dat graag met je meedenkt. Dicht bij huis of juist verder weg? Door het huren van een ingerichte tent wordt jullie vakantie gegarandeerd een succes!

Waarom boeken bij Villatent?

  • Uitsluitend op hoogwaardige campings
  • Door Zoover beoordeeld met een 9,5
  • Altijd persoonlijk advies
 
Boek een compleet ingerichte tent