Villatent

Top 5 uitjes aan het Gardameer

Maak de vakantie nog leuker met deze top 5 uitjes aan het Gardameer

Tijdens een vakantie aan het Gardameer heb je eigenlijk alles al bij de hand voor een perfecte vakantie. Want het mooie Gardameer biedt gelegenheid tot een lekkere duik en is daarnaast het perfecte decor voor een ontspannen vakantie. Maar een dagje erop uit is natuurlijk wel een leuke afwisseling tijdens jullie verblijf. Daarom hebben we 5 leuke uitjes verzameld in de buurt van het Gardameer. Zo wordt jullie glampingvakantie een nog groter succes!

Vanaf
€ 708
7 nachten
2 personen

Campeggio del Garda | Villatent Outback | 4 pers.

Italië, Gardameer, Peschiera del Garda
42JaJaJa
Vanaf
€ 573
7 nachten
2 personen

Campeggio del Garda | Villatent Outback | 5 pers.

Italië, Gardameer, Peschiera del Garda
52JaJaJa

1. Een dagje adrenaline in Gardaland

Pretparken, wie is er geen fan van? En Gardaland is ook nog eens het grootste pretpark van heel Italië. Het leuke van dit pretpark is dat het echt voor alle leeftijden is. Naast alle sensationele attracties is er ook aan de allerkleinsten gedacht. Zij kunnen zich laten betoveren in de mooiste sprookjesscenario’s. Kunnen jullie niet genoeg krijgen van de duizelingwekkende achtbanen of kijken jullie liever naar één van de mooie shows in het park? Het kan allemaal!

2. Borghetto sul Mincio, één van de mooiste dorpjes in Italië

Waarschijnlijk niet een naam die jullie bekend voorkomt, maar dit pittoreske dorpje is uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van Italië! En met de vele prachtige dorpen in Italië, is dat een hele eer natuurlijk. Het dorpje zelf is niet groot, maar heel sfeervol. Net of je door een schilderij heen wandelt! Je vindt er meerdere watermolens, waarvan sommige nog in gebruik zijn. Bewonder de oude ruïnes van de brug, of maak een flinke wandeltocht naar de prachtige burcht. Kan dit middeleeuwse dorpje ook jullie betoveren?

3. Duik in de onderwaterwereld bij Sealife

Een bezoek aan Sealife zal jullie nog lange tijd bij blijven. Je vindt hier 100 verschillende soorten onderwaterdieren, die je van heel dichtbij kan bewonderen. Van kleine zeesterren en zeepaardjes tot enorme haaien: je kan de schoonheid van de onderwaterwereld hier in volle glorie aanschouwen! Bijzonder is de tunnel, die door het aquarium heen loopt. Zo sta je het ene moment oog in oog met een haai en bekijk je het volgende moment een prachtig zeepaardje. Vervelen zullen jullie je hier zeker niet!

4. Bekijk de mooiste watervallen in natuurpark Parco della Cascate di Molina

Ze blijven fascinerend om naar te kijken: watervallen. De kracht waarmee het water naar beneden valt maakt altijd weer indruk. Helaas zijn er in Nederland niet veel watervallen, maar tijdens jullie vakantie in Italië kan je gelukkig wél genieten van prachtige watervallen. Bijvoorbeeld in het mooie natuurpark Parco della Cascate di Molina. Naast de watervallen is er ook een prehistorische grot in het park. Er zijn verschillende routes die je kan wandelen, zodat er voor iedereen een geschikte afstand bij zit. Ook kinderen zullen zich vermaken op de schommel en takelbaan en met het springen van steen naar steen in de rivieren. 

5. Ervaar het Gardameer vanaf het water

Tijdens een vakantie aan het Gardameer is een boottocht natuurlijk een echte aanrader. Want hoe leuk is het om dit prachtige meer eens vanaf het water te bekijken in plaats van andersom? Er zijn verschillende manieren om het Gardameer per boot te ervaren. Zo kan je van de ene naar de andere plaats varen, maar het is ook mogelijk om mee te gaan op een rondvaart over het meer. Op de camping kunnen ze jullie zeker meer vertellen over alle mogelijkheden.

Gaan jullie op vakantie naar het Gardameer? Vanuit een Villatent beleef je nóg meer plezier aan jullie vakantie! Camping Campeggio Del Garda ligt zelfs direct aan het Gardameer en er is op de camping ook een fijn zwembad aanwezig. Met alle leuke uitstapjes in de omgeving, alle faciliteiten op de camping en de luxe in jullie tent wordt jullie vakantie zeker een succes.