Villatent

Glamping met kinderen

Glamping met kinderen

Je kent het wel, rondrennende kinderen óf, beter gezegd; rondrennende lachende kinderen. Al sportend, middenin een uitdagend spel of vol energie onderweg naar het zwembad of een activiteit. Het is het beeld van jeugdig enthousiasme dat je vaak tegenkomt tijdens de zomermaanden op campings. En dat is niet zo gek, want kamperen is voor en mét kinderen gewoon hartstikke leuk! Glamping met kinderen? Zeker doen dus! 

Kindvriendelijke campings

Heerlijk ontspannen toekijken hoe jouw kinderen zich, al dan niet onder begeleiding van het animatieteam, kostelijk vermaken met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes op de glamping in Nederland of in het buitenland. Zeg nou zelf, dat is toch het ultieme vakantie- én geluksgevoel? Als je dan na een lange rit, bij aankomst ook nog eens de luxe hebt om niet te hoeven omkijken naar het opzetten en inrichten van een tent heb je de ware glamping-ervaring te pakken. De ideale combinatie tussen kamperen en luxe. Zo wordt dit voor jou ook een makkie!

 

Vijf voordelen van glamping met kinderen

  1. Onze campings zijn kindvriendelijk, daar hebben we ze op geselecteerd. We hebben campings voor jonge kinderen, maar ook voor tieners! Er is dus voor ieder wat wils te vinden en iedere camping heeft zijn eigen voordelen en faciliteiten.
  2. Je vakantie begint direct bij aankomst, want daar staat een compleet ingerichte Villatent voor je klaar.
  3. Er staan vaak meerdere Villatenten bij elkaar, waardoor er altijd andere kinderen in de buurt zijn. Sowieso houden we er in de keuze van onze camping rekening mee dat er Nederlanders zijn, zodat kinderen snel vriendjes kunnen maken.
  4. Kamperen is hét bewijs dat kinderen het liefst de hele dag buiten zijn. De hele dag buiten rondrennen, spelletjes spelen en watergevechten houden. En van al die frisse buitenlucht… daar kun je heerlijk van slapen!
  5. Het animatieteam verzorgt in het hoogseizoen dagelijks de leukste activiteiten voor jonge en oude(re) kinderen.
 
Vanaf
€ 552
€ 461
7 nachten
2 personen

Lac d'Orient | Villatent Wood | 5 pers.

Frankrijk, Aube, Mesnil-Saint-Père
52JaJaJa
Vanaf
€ 601
€ 502
7 nachten
2 personen

Camping L'Orangerie de Lanniron | Villatent Outback | 5 pers.

Frankrijk, Bretagne, Quimper
52JaJaJa
Vanaf
€ 630
€ 527
7 nachten
2 personen

Le Lac Bleu | Villatent Nomad | 6 pers.

Frankrijk, Drôme Provençale, Châtillon en Diois
62JaJaJa