Villatent

Onbeperkt lezen en luisteren tijdens je vakantie

De leukste tijdschriften, boeken en luisterboeken met de app ‘Wait’

Je kent het vast; je hebt wel zín om te lezen, maar nooit de tijd. De (zomer)vakantie is het uitgelezen moment om tijdschriften en boeken te lezen waar je de rest van het jaar niet aan toe kwam. Goed nieuws: Tijdens jouw glampingvakantie kun je je vanaf nu helemaal verliezen in een andere wereld. Een goed verhaal, een lekker drankje bij de hand en niets aan je hoofd... Zeg nou zelf, wat is er fijner dan een goed boek lezen (of luisteren) in je Villatent hangmat? Met onze service, onbeperkt lezen en luisteren via de app Wait, kom jij je hangmat niet meer uit.

Eindeloos lees- en luisterplezier 

Wait werkt eenvoudig met een app. Zo heb je met Wait op je mobiel of tablet alle tijdschriften en boeken bij de hand. En dat zijn de tijdschriften die op dat moment ook in de winkel liggen. Dus geen oude nummers, maar gewoon het meest recente nummer. Daarnaast lees je ook nog eens eenvoudig en snel oude nummers terug in de app.

Voor ieder wat wils

Naast de vele titels aan tijdschriften beschikt de app over een schat aan (luister)boeken. Of je nou van biografieën, thrillers of romans houdt, Wait heeft ze voor je op de plank staan. Maar ook de leukste boeken voor kinderen en jeugd zijn in de app te vinden. Kortom; eindeloos veel lees- en luisterplezier voor het hele gezin.

Hoe werkt het? 

Met Wait krijg je tijdens je verblijf in een Villatent gratis toegang tot meer dan 1.000 digitale tijdschriften, boeken en luisterboeken via je eigen telefoon of tablet. Op de dag van aankomst (vanaf 16.00 uur) ontvang je een activatielink waarmee je, gedurende je gehele verblijf, via je telefoon of tablet kunt genieten van de app Wait.