Villatent

Glamping met jonge kinderen

 

Wat is nou een beter vakantiegevoel dan heerlijk ontspannen, terwijl de kinderen zich vermaken met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes? Bij Villatent hebben wij diverse campings die perfect zijn voor glamping met jonge kinderen. Op veel campings is animatie en een miniclub aanwezig. De kinderen hoeven zich dus niet te vervelen. Glamping met (jonge) kinderen? Zeker doen! We vertellen je graag waarom.

Campings met een zwembad, een paradijs voor kinderen

Bij Villatent hebben wij een groot aanbod van campings met een zwembad. Een aantal van deze campings hebben zelfs glijbanen. Leuk voor jong en oud! Jij ligt op je bedje te kijken naar de kids die samen plezier maken. Beter kan toch niet? Er zijn ook campings met een overdekt of binnenzwembad. Zo is het zelfs op een regenachtige dag mogelijk om samen een duik te nemen. Er is geen tijd voor verveling!

Kinderen? Vroegboeken!

Ga je op vakantie met kinderen, dan ben je gebonden aan de drukke schoolvakanties. De geliefde bestemmingen voor gezinnen met kinderen, bijvoorbeeld onze campings in Nederland zijn vaak al vroeg volgeboekt. Ga je op vakantie met kinderen en heb je specifieke wensen over het zwembad, het hebben van glijbanen of animatie? Dan is vroegboeken zeker aan te raden.

Tips voor glamping met jonge kinderen

Glamping met kinderen kan niet altijd even makkelijk zijn. Wij hebben nog een aantal tips op een rijtje gezet, om jullie vakantie perfect te laten worden.

1. Kies voor een camping met veel andere kinderen

Naast ‘adults-only’ campings zijn er ook genoeg campings die zich richten op gezinnen met kinderen. Kijk van te voren met wat voor camping je te maken hebt. Als het een camping is met veel jonge kinderen, weet je zeker dat je kinderen het naar hun zin gaan hebben met genoeg nieuwe vriendjes.

2. Check de voorzieningen

Dit kan erg handig zijn met jonge kinderen. Wasmachines bijvoorbeeld, bij eventuele ongelukjes. Een winkeltje kan handig zijn, voor kleine boodschappen. En tegenwoordig is WiFi stiekem toch ook bijna onmisbaar voor de kids?

3. Neem (bord)spelletjes mee

Dit is ideaal voor een regenachtige dag, of als de kinderen op bed liggen. Kinderen kunnen zich ook vervelen, waar je eigenlijk niet op zit te wachten. Je wilt ze natuurlijk ook niet de hele dag achter de tablet hebben. En hoe leuk is het om samen met je kinderen spelletjes te doen?

4. Bekijk de omgeving van de camping

Er moet niet alleen óp de camping genoeg te doen zijn, maar ook daaromheen. Het is fijn als je even weg kan en uitstapjes kunt maken die leuk zijn voor jong en oud. Kijk van te voren wat er te doen is, zodat je tijdens de vakantie genoeg opties hebt.

5. Zorg voor een relaxte autorit

Relaxte autorit? Dat is zeker mogelijk! Zo’n lange reis kan met kinderen best pittig zijn. Lees ons blog met een aantal tips voor een lange autorit. Met deze tips ben je in no-time op jullie bestemming.

Waarom glamping?

Glamping is de luxe vorm van kamperen. Je hoeft alleen maar je kleding en tandenborstel te pakken en je kunt gaan! Je leest hier wat je nog meer mee kunt nemen op jullie glampingvakantie. Zodra je op de bestemming aankomt staat een compleet ingerichte Villatent voor jullie klaar. Geen gedoe meer met het opzetten van de tent. Je kunt zelfs een Villatent huren met eigen sanitair. Zo hoef je nooit meer de hele camping over met je kinderen, om bij het toiletgebouw te komen. 

Boek een kindvriendelijke glampingvakantie

Je kan nu toch niet meer wachten op een vakantie met je kinderen? Boek nu gelijk jullie vakantie op een van onze kindvriendelijke campings. Wil je alle campings voor kids nog even goed bekijken? Wij hebben een lijst met campings die geschikt zijn voor jullie gezin!