Villatent

Glampen met Ferri | Camping 't Geuldal

Vakantiepret met Ferri in het altijd gezellige Limburg!

Afgelopen vakantie was het weer volop glamping plezier bij de familie Somogyi. Dit keer ging de reis naar het Zuiden van het land: Camping ’t Geuldal. Deze camping ligt precies tussen Valkenburg en Maastricht in het mooie en altijd gezellige Limburg.  Benieuwd hoe deze reis verliep of wat er allemaal mee ging in de koffer? Je leest alles over de vakantie van Ferri en zijn gezin in onze vaste rubriek: glampen met Ferri.

Waarom heb je voor Camping 't Geuldal gekozen?

Camping ’t Geuldal is één van de populairste campings van Villatent, in Nederland. Daarom waren we erg nieuwsgierig om zelf te ontdekken of dit zo is. Daarnaast is de locatie ook echt super: in een groene omgeving maar ook genoeg mogelijkheden om wat roering te zoeken in de gezellige steden Maastricht en Valkenburg.

Jullie zijn er inmiddels geweest: Wat vonden jullie het leukst aan deze camping? 

In een Villatent zitten mama en papa natuurlijk al gauw goed. Lees: lekker met Noëlle chillen op de veranda, eten, wijntjes drinken en genieten van de omgeving. Maar de camping heeft echt goede voorzieningen. Het leukste vonden we de speeltuin en kinderboerderij. Maar het restaurant en de ijssalon vielen ook erg in de smaak. 😉

Welke dingen hebben jullie deze vakantie ondernomen?

Best veel én dat met drie kids! We hebben vooral lekker genoten op de camping: heerlijk gebbqt, op de kinderboerderij met de diertjes gespeeld en uren in de speeltuin doorgebracht. Dat was de absolute klapper voor ze, daar waren ze niet weg te slaan!

Af en toe zijn we er wel op uit geweest. Tijdens een dagje Valkenburg hebben we en pretpark bezocht, hebben we de Valkenburgse grotten ontdekt en zijn we lekker uiteten geweest. Over eten gesproken: daar hoefde je eigenlijk de camping niet voor af. Brasserie Bie de Goeve (het restaurant op de camping)  is heel goed. En leuk feitje: in 2021 is deze brasserie uitgeroepen tot ‘Beste Campingrestaurant van Nederland’. Dat proef je dus!

Daarnaast hebben we natuurlijk flink gerelaxed bij de nieuwe Ranger Lodge. Met een hangnet, waaruit je mooi over de camping kan kijken. En wat een ruimte! We hebben mijn schoonouders nog over de vloer gehad, zij bleven gezellig een nachtje slapen.

Glampen met Ferri
Glampen met Ferri
Glampen met Ferri

Wat mocht er deze vakantie zeker niet ontbreken in de koffer?

Speelgoed, boekjes, bellenblaas én zonnebrand. Want wat had we geluk met het weer! 

Wat is het lekkerst dat je deze vakantie gegeten hebt? 

Een heerlijk diner met topbediening bij Brasserie de Groeve op de camping. Kippenvleugels van de Outdoor Chef BBQ zijn ook altijd goed!

Wat waren de favoriete plekjes van de kids?

Verreweg de grote speeltuin! Daar in de buurt was ook een leuk animatieteam en mascotte, Max de Mergelmuis!  

Wat is de leukste vakantiefoto die je gemaakt hebt?

Deze met Max de Mergelmuis. Daar scoorde Camping ’t Geuldal goed mee bij alle kids!

Glampen met Ferri
 

Bekijk ook onze andere blogs: