Villatent
Calmness and tranquility

Kalmte & rust

 
  • Rustige en gemoedelijke campings
  • Glamping in luxe
  • Helemaal tot rust komen in de natuur

Ervaar de rust van glamping in de natuur

Glamping in de natuur: een recept waarvan je helemaal tot rust komt. Hoe fijn is het als je op vakantie even geen drukte ervaart, maar volop kunt genieten van de natuur? Natuur werkt rustgevend en vakantie vieren middenin de natuur werkt dan ook dubbel zo rustgevend!  Wat ons betreft dus een echte aanrader, glamping in de natuur. Onze Villatenten staan op diverse mooie plekken waar je zeker de pracht van de natuur kunt ervaren. Ontdek alle campings waar je glamping en natuurbelevening optimaal met elkaar kunt combineren!

Luxe glamping in de natuur in een Villatent

Om te genieten van een vakantie in de natuur is het zeker niet nodig om ook in een gewone kampeertent te verblijven. Hoewel een primitievere vakantie mensen kan helpen de natuur nog meer te ervaren, is dat lang niet voor iedereen weggelegd. En in onze Villatenten ervaar je de natuur zeker niet minder. Zo hoor je vanuit jouw luxe safaritent nog steeds alle geluiden van buiten en heb je door de grote ramen altijd een mooi zicht op de omgeving. En doordat de voorkant van de tent helemaal kan worden opengeritst, kan je buiten helemaal naar binnen halen.

Vakantie vieren in een luxe villa

We noemen onze safaritenten Villatenten. En die naam verdienen ze volgens onze gasten zeker. Als je de tent binnenloopt, vallen de ruime indeling en complete inventaris direct op. Alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie is aanwezig. Een volledig ingerichte keuken bijvoorbeeld en heerlijke bedden. Maar ook aan een fijne lounge set en een grote kast voor servies en spelletjes hebben we gedacht. Er zijn zelfs een fijne hangmat en een barbecue aanwezig voor het ultieme vakantiegevoel. In een Villatent kan je genieten van glamping in de natuur, zonder op comfort te hoeven inleveren. Klinkt als de perfecte vakantie toch?

Genieten op zowel kleinschalige, als grotere campings

Onze Villatenten staan op heel verschillende campings. Bij een rustig verblijf in de natuur denk je al gauw aan een kleinschalige camping, maar we hebben ook enkele grote campings in het rijtje die zo zijn ingericht dat je helemaal tot rust komt. En natuurlijk hebben we voor de liefhebbers van kleinschalige campings ook volop keuze. Een kleinschalige camping betekent niet dat er ook geen faciliteiten op de camping aanwezig zijn. Zo beschikken vrijwel alle campings over een zwembad en anders is er natuurlijk zwemwater op korte afstand. Kijk in het overzicht welke camping aansluit bij jullie ideale vakantie!

In welk land gaan jullie genieten van glamping in de natuur?

Om te genieten van jullie glampingvakantie in de natuur hoef je natuurlijk niet ver weg. Ook in Nederland is immers al prachtige natuur. Geniet bijvoorbeeld op camping de IJsvogel van al het moois wat de Veluwe te bieden heeft. Maar ook over de grens houdt die mooie natuur natuurlijk niet op. In Frankrijk en Italië hebben we de mooiste campings die middenin de natuur liggen. Wil je hulp bij de keuze of heb je andere vragen? We helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.