Villatent
Actief & avontuurlijk

Actief & avontuurlijk

 
  • Voor actieve en avontuurlijke kampeerders
  • Outdooractiviteiten in de buurt
  • Midden in de natuur

Actief & avontuurlijk op glampingvakantie 

Ben je graag actief en avontuurlijk bezig op vakantie? Wij ook! En wat ons betreft hoeft zo’n actieve en avontuurlijke vakantie niet gepaard te gaan met een primitief verblijf. Want na een actieve dag is het toch heerlijk om in een luxe safaritent te kunnen slapen in plaats van op een luchtbedje te moeten duiken? Glamping en een actieve vakantie gaan dan ook uitstekend samen. In het overzicht vind je de leukste locaties om jullie vakantie tot een succes te maken. Italië, Frankrijk, Spanje of Nederland, in al deze landen kan je perfect terecht om jouw actieve en avontuurlijke vakantie vorm te geven. 

Welke actieve en avontuurlijke activiteiten onderneem jij graag?

Een actieve en avontuurlijke vakantie kan natuurlijk op veel verschillende manieren een invulling krijgen. Vul jij de dagen graag met raften, klimmen, watersporten, mountainbiken, wandelen of misschien een combinatie van al deze activiteiten? Bij Villatent ben je aan het juiste adres! Sommige campings verzorgen deze activiteiten zelf, bij andere campings kan je in de nabije omgeving terecht bij een gespecialiseerde organisatie.

De perfecte locaties voor jouw vakantie vol sport

Bij Villatent hebben we verschillende locaties waar je jouw favoriete watersport volop kunt beleven. Bijvoorbeeld op camping Case dei Prati op het eiland Elba, waar je een surfbord, zeil- of motorboot kunt huren of terecht kunt bij de zeil- en duikschool. Een andere tak van sport vind je op de Franse camping River. De omgeving van deze camping leent zich perfect voor raften, mountainbiken, paardrijden, zweefvliegen en abseilen. Zo heeft elke camping in dit overzicht, afhankelijk van de ligging natuurlijk, zijn eigen mogelijkheden voor een actieve en avontuurlijke vakantie. Ben je op zoek naar een bepaald soort activiteit? We helpen je graag de camping te vinden die aansluit bij jullie wensen.

Kom na een actieve dag tot rust in een Villatent

Wat is er fijner dan je na een actieve dag kunnen terugtrekken in jullie eigen luxe Villatent? Bij Villatent zorgen we ervoor dat jullie op vakantie van alle gemakken zijn voorzien. Doe een dutje in de heerlijke hangmat of neem plaats in de comfortabele lounge stoelen. De meeste Villatenten beschikken over een eigen badkamer, dus voor die benodigde douche hoef je de deur niet uit! En ook je welverdiende maaltijd maak je makkelijk in jullie eigen keuken of op jullie Outdoorchef gasbarbecue. En om weer fit wakker te worden voor een nieuwe dag vol avontuur, zijn er heerlijke bedden aanwezig.

Boek jouw actieve en avontuurlijke vakantie vandaag nog!

Kortom, actief en avontuurlijk zijn twee woorden die perfect samengaan met vakantievieren in een luxe Villatent. In het overzicht kan je gemakkelijk de camping van jullie voorkeur vinden. Selecteer bijvoorbeeld het type Villatent waar je in wilt verblijven of de reisafstand vanaf Utrecht. Je kan het actief en avontuurlijk thema ook combineren met andere thema’s, zodat je die locatie vindt die perfect bij jullie past. De juiste camping gevonden? Boek vandaag nog, om zeker te zijn van jullie plekje! Vragen over het boeken, onze campings of andere zaken? Neem contact op voor meer informatie of een advies op maat!