Villatent

Mama, het lijkt wel een kasteel!

Mama, het lijkt wel een kasteel!

‘Mama, het lijkt wel een kasteel!’ was de eerste reactie van onze oudste dochter van 4 jaar, toen we op 18 juni voor twee weken aankwamen bij onze Villatent op Camping Le Coin Tranquille. We kunnen ook niet anders zeggen dat we ons de koning te rijk gevoeld hebben tijdens ons verblijf!

Tag & Winactie

Vorig jaar organiseerde Villatent een Tag & Winactie via Facebook. De winnaar was bekend: Anne Huisman. Wat zij niet wisten, was dat er meer dan één Anne Huisman meegedaan had. Villatent was heel sportief en bood ons alsnog een gratis week aan in één van hun tenten. Aangezien we dit jaar nog voor het hoogseizoen op vakantie konden, hebben we twee weken geboekt in een Villatent Outback op Le Coin Tranquille in de Isère, in de uitlopers van de Franse Alpen.

Meer dan compleet

In de afgelopen jaren hebben we vaker vakantie gevierd in safaritenten, maar de tent van Villatent overtrof alle verwachtingen. Mooi, schoon en ruim. Voor het eerst hadden we écht teveel spullen meegenomen. Het was allemaal niet nodig, omdat de inventaris van de tent meer dan compleet was. Op het veld waar de vier Villatenten staan waren bij aankomst nog twee tenten gevuld. Dit zorgde voor voldoende aanspraak en gezelligheid voor onze dochters. De tarp die erbij zit is handig voor de schaduw, maar zorgt ook voor wat privacy bij de tent.

Le Coin Tranquille

De camping is prachtig ruim opgezet en overal waar je kijkt zie je groen en bloemen. Het is een echt familiebedrijf, waar je dagelijks dezelfde gezichten ziet. Ook al sliepen wij in een Villatent Outback, je maakt toch wel eens gebruik van het sanitair van de camping. Ook dat was zeer schoon en goed bijgehouden. Naast Frans wordt er bij de receptie ook goed Engels gesproken. Sinds dit jaar is er een nieuw zwembad met beweegbare overkapping. Deze overkapping blijft dicht als het minder goed weer is en gaat open als het warm is. In ons geval was het elke dag open! Het oude diepere zwembad werd nog vernieuwd toen wij er waren, maar die is inmiddels wel open.

 

Volop genoten!

In de omgeving is genoeg te doen en te zien, zo zijn we naar het roofdierenpark geweest in het naastliggende dorp, naar Grenoble en Chambéry en naar diverse kleinere plaatsen in de omgeving geweest met bijna overal wel een grotere supermarché op niet te ver rijden. Wij hebben echt volop genoten van onze week in een Villatent op Camping Le Coin Tranquille. Het was heerlijk om te kamperen met zoveel luxe. We kunnen het iedereen aanraden!

Villatent, bedankt voor de heerlijke week!
Anne Huisman