Villatent

Het glamping magazine 2020 is uit!

 

Boordevol glamping inspiratie

Elk jaar publiceert Villatent het haar eigen glamping magazine boordevol inspiratie, handige tips, informatie over de campings en uitleg over de verschillende soorten Villatenten. Ook dit jaar hebben we weer een prachtig magazine weten te maken waarmee we willen inspireren om het meeste uit je glamping vakantie in Nederland of Europa te halen en de keuze makkelijker te maken.

Villatent glamping magazine 2020

In deze editie...

Vakantiefoto’s zijn de ideale manier om die heerlijke vakantieherinneringen zo lang mogelijk vast te houden. En natuurlijk is het leuk om ze aan de thuisblijvers te laten zien. Het is dan ook zonde als je achteraf niet tevreden bent met de foto’s. In het magazine vind je onze tips voor de perfecte vakantiefoto's.

Vaak wordt ten onrechte gedacht dat safaritenten minder luxe zijn dan mobile homes. Met een eigen badkamer, toilet, keuken, tweepersoonsbed, stoer stapelbed en een sfeervolle veranda gaat die vlieger niet per se op! In deze editie van ons glamping magazine leggen we haarfijn de verschillen tussen een mobile home en een Villatent uit.

Zon, zee en strand! Met 300 (!) zonnige dagen per jaar is de Côte d’Azur de ideale locatie voor een heerlijke vakantie. Of je nu met het hele gezin gaat of lekker met z’n tweetjes, er is voor iedereen wat leuks te beleven in dit gebied in Zuid-Frankrijk. Met onze tips beleef je gegarandeerd een top tijd aan de Côte d’Azur.

Daarnaarst nemen we je mee naar de leukste stadjes aan het prachtige Gardameer, hebben we een heerlijk glampingrecept voor je samengesteld, geven we je tips voor een zorgeloze vakantie, en lees je nog veel meer over glamping... Last but not least vind je in dit magazine ons volledige campingaanbod, informatie over de Villatenten en praktische tips per vakantieland. 

Download het magazine

Het magazine is gratis en vrijblijvend te downloaden. Wij wensen je veel leesplezier. Liever per post? Mail ons via mailme@villatent.nl. Heb je vragen over een specifieke camping, advies nodig bij het plannen van je glampingvakantie of wil je meer weten over onze Villatenten? Wij helpen je graag bij het uitzoeken van je ideale glampingvakantie voor 2020.