Villatent

Glamping is dé vakantietrend van 2021

Kamperen in luxe populairder dan ooit

Heb je al eerder vakantie gevierd met Villatent, dan wist je het allang, maar afgelopen jaar hebben ook steeds meer andere Nederlanders het gemak van glamping ontdekt. Want hoe fijn is het om in een compleet ingerichte accommodatie te verblijven en tegelijkertijd te genieten van het buitenleven op de camping. De vraag naar unieke vakantielocaties neemt al jaren toe en afgelopen jaar nam de populariteit van glamping helemaal een vlucht. En naar verwachting zal deze vraag naar glamping in 2021 blijven toenemen! Villatent speelt hier op in door het plaatsen van tenten op steeds meer hoogwaardige campings, zodat er ook voor jullie ideale vakantie zeker een geschikte plek bij zit. Lees in deze blog meer over onze nieuwe campings De Lucht en Vakantiepark Sallandshoeve!

Het gemak van glamping in eigen land

In 2020 moesten veel mensen hun geplande vakantie annuleren. Bij Villatent merkten we dat de vakanties in eigen land juist een vlucht hebben genomen. De tenten op onze Nederlandse campings waren erg populair! Ook voor het vakantieseizoen van 2021 is het nog onzeker of we weer als vanouds vakantie kunnen vieren. Maar met een Villatent kan je met een gerust hart op vakantie. Wist je dat al onze Glampings in Nederland beschikken over eigen sanitair bij de tent? Ook onze tenten in het buitenland beschikken merendeels over eigen sanitair. Daardoor kan je tijdens je vakantie prima afstand houden en ondanks eventuele beperkingen toch genieten van jullie vakantie.

Glamping in 2021

Afgelopen jaar hebben veel Nederlanders de vakantie doorgebracht in een luxe glamping tent. Daardoor herontdekten we met zijn allen het plezier van kamperen. Ook in 2021 zal de populariteit van het glamoureus kamperen blijven stijgen. Steeds meer mensen hebben het belang van buiten zijn en in contact staan met de natuur herontdekt. En wat is er nu fijner dan een vakantie in de buitenlucht, waarbij je het comfort van thuis niet hoeft te missen? Ook in 2021 kunnen jullie genieten van een verblijf op één van de vele hoogwaardige Villatent campings. Een mooie gelegenheid om één van onze nieuwe campings te ontdekken!

Ontdek onze nieuwe campings in Nederland

Komend jaar kan je op twee nieuwe campings in Nederland genieten van de luxe van een Villatent! Op beide campings staan onze Villatent Nomad tenten die plaats bieden aan maximaal 6 personen. 

Op de centraal gelegen Recreatiepark de Lucht gaat het hele gezin een fijne vakantie tegemoet. De camping ligt tussen verschillende nationale parken en is een perfecte uitvalsbasis voor een fijne fiets- of mountainbiketocht. Daarnaast is er op de camping zelf genoeg te beleven met de waterspeeltuin, het binnenzwembad, de visvijver, het educatieve bos en de diverse andere speelmogelijkheden!

Ook op het fijne Vakantiepark Sallandshoeve kun je in 2021 vakantie vieren in gloednieuwe Villatenten. Het vakantiepark ligt in een prachtig natuurgebied. Ontdek de Holterberg te fiets of lopend! Op het park is zeker voor kinderen tot en met 12 jaar van alles te beleven. Spelen in het zwembad, de speelvijver, of in de grote speeltuin? Het huren van skelters of fietsen? Of deelnemen aan de leuke activiteiten van het animatieteam? Het kan hier allemaal! 

Gelegen tussen de boomgaarden en pittoreske dorpjes in het rivierengebied is Camping Betuwe het ideale startpunt om de natuurrijke omgeving te verkennen. Op steenworp afstand vind je Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug; een 6000 hectare groot gebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. De Betuwe is dé plek om vakantie te vieren, tot rust te komen of juist lekker op pad te gaan.

Verzeker jezelf van een fijne plek voor jullie vakantie

Willen jullie dit jaar (weer) genieten van het gemak van een geheel verzorgde glampingvakantie? Boek dan snel jullie tent voor de vakantie in 2021! Willen jullie genieten van een korte vakantie in het voorjaar of de zomervakantie doorbrengen in één van onze luxe tenten? Verzeker jezelf van een fijne plek en reserveer snel jullie plekje!