Villatent

De leukste activiteiten tijdens Hemelvaart

De leukste activiteiten tijdens Hemelvaart

Op zoek naar gezellige uitjes tijdens jullie weekendje weg? Wij hebben de leukste acitiviteiten verzameld die jullie tijdens Hemelvaart kunnen doen.
Veel plezier!

Attractieparken en dierentuinen

Het weer tijdens Hemelvaart is vaak ideaal voor een dagje in de buitenlucht. Hoe leuk is het dan om met de kids naar een attractiepark of dierentuin te gaan! Ook dit jaar zijn de meeste parken weer geopend tijdens Hemelvaart. Attractiepark Toverland is erg geschikt als je nog jonge kinderen hebt. Wist je dat Parc de Witte Vennen hier bijna bij om de hoek ligt? Dit park is de perfecte uitvalsbasis om Limburg te verkennen.

Braderieën en jaarmarkten

In het Drentse Dwingeloo vindt elk jaar met Hemelvaartsdag de keramiekmarkt plaats. Er komen vele keramisten uit binnen- en buitenland om hier hun werk te tonen aan de bezoekers. Van klassieke pottenbakkerskunst tot moderne sculpturen. Verder heb je ook verschillende attracties tijdens deze feestdag. En dat in de buurt van Vakantieoord de Bronzen Emmer

Fietsen en wandelen

Tijdens Hemelvaartsdag wordt er bijna altijd wel mooi weer voorspeld. De ideale dag om te genieten van het buitenleven! Gelukkig heeft de Nederlandse natuur genoeg te bieden. In elke provincie zijn mooie fietstochten en wandelroutes te vinden. Camping ’t Geuldal is bijvoorbeeld perfect om de Limburgse heuvels te verkennen. Wil je liever uitwaaien op het strand? Neem dan een kijkje bij Vakantiepark Klein Vaarwater op Ameland of camping De Molenhoek in Zeeland.