Villatent

Onze gewonnen Villatent-vakantie

Onze gewonnen Villatent-vakantie

Zaterdag 2 juni was het zover: onze gewonnen Villatent-vakantie ging van start. In april werd ik getagd in de Tag & Winactie op Facebook. We maakten hiermee – met nog duizenden anderen – kans op een gratis weekje in een Villatent Outback, dus daar deed ik graag aan mee. Eind april kreeg ik het bericht dat wij uit de loting gekomen waren: wat een geluk!

Het was anderhalf uur rijden naar Camping de Papillon in het Twentse Denekamp. We moesten nog even naar de dansles en toen kon de reis beginnen. Met een auto vol met speelgoed en kleding gingen we op weg. De weersverwachtingen waren goed en wij hadden er zin in. Bij aankomst op de camping werden we heel vriendelijk ontvangen. De eerste indruk van de camping was goed: rustig gelegen en volledig ingericht op kinderen.

Werkelijk aan alles is gedacht

Bij aankomst in de tent waren we zeer verrast. Natuurlijk hadden we alle foto’s en filmpjes op de website bekeken, maar soms willen accommodaties nog weleens tegenvallen. Dat was nu zeker niet het geval! Wat een mooie, ruime en luxe Villatent. Werkelijk aan alles is gedacht. De kinderen renden naar de speeltuin op het veldje (op de Papillon heeft ieder veldje een eigen speeltuintje), mijn man was aangenaam verrast bij het zien van de barbecue en ik bedacht dat ik best wat meer mee had kunnen nemen… het is me namelijk niet gelukt om alle kasten gevuld te krijgen 😉. Na het uitpakken konden we heerlijk ontspannen in de loungestoelen en de hangmat. Onze vakantie kon eigenlijk al niet meer stuk!

Dit was oprecht de mooiste en meest luxe accommodatie die we ooit gehad hebben!

Wij hadden voor de zekerheid nog een kachel bijgeboekt (die kregen we er óók nog gratis bij). Dat was heel fijn, want in het voorseizoen kunnen de nachten nog best koud zijn. Met de kachel was het goed te doen. In de ochtend stapten we direct onder de douche in onze eigen tent. Zonder eerst de camping over te moeten lopen met je spullen, dat was toch wel echt lekker. In de afgelopen jaren hebben we vakantie gevierd in verschillende accommodaties, maar dit was oprecht de mooiste en meest luxe die we ooit gehad hebben.

We hebben volop genoten

Aangezien wij buiten de schoolvakanties op De Papillon waren, waren er nog niet veel kinderen op de camping. Toch hebben onze meiden zich geen moment verveelt. Op de camping is een zwembad dat dicht blijft als het minder goed weer is en open gaat als het warm is. Daarnaast is er nog een speciale waterspeeltuin en een speelvijver met een aangeleverd ‘zandstrand’ en een kabelbaan. Wij hebben via de camping fietsen gehuurd om de omgeving te verkennen, en we hebben heel wat afgefietst. Om de hoek van de camping zit een boerderij waar ze zelfgemaakt ijs verkopen, dat is zeker en aanrader.

Wat ons betreft is Villatent écht een aanrader! Maar pas op, want straks wil je niets anders meer…

Wij hebben echt volop genoten van onze week in een Villatent op Camping de Papillon. Waar we normaal gesproken toch wel graag naar huis gaan na een vakantie, wilden we nu geen van allen naar huis. Onze jongste dochter van 3 jaar wilde er zelfs blijven wonen. Het was heerlijk om te kamperen met zoveel luxe. Wat ons betreft is Villatent écht een aanrader! Maar pas op, want straks wil je niets anders meer…

Villatent, bedankt voor de heerlijke week en fijne service!
Groetjes, Anne Huisman

Vanaf
€ 365
€ 315
7 nachten
2 personen

Camping Betuwe | Villatent Compact | 4 pers.

Nederland, Gelderland, Kesteren
42JaNeeJa
Vanaf
€ 413
€ 355
7 nachten
2 personen

RCN de Schotsman | Villatent Compact met privé sanitair unit | 2 pers.

Nederland, Zeeland, Kamperland
22JaJaJa
Vanaf
€ 416
€ 357
7 nachten
2 personen

Recreatiepark de Lucht | Compact met privé sanitair unit | 4 pers.

Nederland, Utrecht, Renswoude
42JaJaJa