+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

🌷 Gratis glamping ontdekken?
Boek een Let's Glamp weekend in Nederland
✓ Lees meer

Glamping Nederland
Glamping Nederland

Glamping Nederland

  1. Glamping Nederland
 
  1. Glamping in eigen land
  2. Luxe safaritenten
  3. Geschikt voor 6 personen

Glamping in Nederland

Voor een luxe vakantie kan je dicht bij huis blijven, want glamping in Nederland is op verschillende plaatsen mogelijk. In een Villatent ervaar je de luxe van thuis, met daarbij de rust van het buitenleven. Ben je al bekend met glamping en wil je weten waar je in Nederland terecht kan voor een verblijf in een fijne Villatent? Of wil je juist weten wat een glamping vakantie nu zo fijn maakt? We vertellen je er graag alles over. En laten we vast beginnen met één van de mooiste voordelen: voor zo’n luxe vakantie hoef je niet eens de grens over. Ervaar alle voordelen van glamping in Nederland op één van de fijne campings die we voor je hebben geselecteerd.

 

Zorgeloze glamping vakantie in Nederland

Het grote voordeel van glamping is het luxe en zorgeloze aspect. Zorgeloos, omdat je niet hoeft na te denken over of jullie nog wel genoeg haringen hebben en of alle luchtbedden nog wel heel zijn. Luxe, omdat in een Villatent alles aanwezig is voor een fijne vakantie. Een volledig ingerichte keuken en desgewenst een tent met fijne badkamer. Van een barbecue tot een heerlijke hangmat, overal is aan gedacht om jullie een luxueus vakantiegevoel te bieden.

Ervaar het buitenleven tijdens je vakantie in een Villatent

Vaak is het een keuze die je moet maken voor je vakantie. Je gaat óf kamperen óf een huisje huren. Waarbij je in een huisje wel een kant-en-klaar vakantieverblijf hebt, mist toch vaak het buitengevoel. Zeker voor de mensen die van kamperen houden, maar gewoon even geen zin hebben om weer met die tent te moeten sjouwen komende vakantie. Juist voor deze mensen is glamping in Nederland ideaal. Want een glampingtent van Villatent is in de basis een echte tent, waarbij je het kampeergevoel zeker zal ervaren. Maar dan zonder het lekke luchtbed.

Waar kan je terecht voor glamping in Nederland?

Ben je op zoek naar een fijne plek om in Nederland het echte glamping te ervaren? Je vindt de campings met Villatenten in Nederland verspreid over het land. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 5-sterren camping inclusief overdekt zwembad? Verblijf in een luxe Villatent inclusief sanitair in Overijssel. Ook vind je Villatenten in het zuidelijkste puntje van het land. Tussen Valkenburg en Maastricht ervaar je glamping in Nederland. Alhoewel, het doet hier toch wel een beetje buitenlands aan!

Glamping in Nederland: altijd luxe!

Tijdens glamping in Nederland ervaar je de ultieme luxe van onze Villatenten. Het steigerhouten meubilair geeft direct al een luxe uitstraling. Splintervrij uiteraard! En daarnaast is het heerlijke bed natuurlijk reden te meer om te kiezen voor een ingerichte tent. We doen er alles aan om jullie verblijf tot in de puntjes te verzorgen. Bekijk onze Villatenten in Nederland en ontdek welke camping het beste bij jullie past.

Waarom boeken bij Villatent?

  1. Uitsluitend op hoogwaardige campings
  2. Door Zoover beoordeeld met een 9,5
  3. Altijd persoonlijk advies
 
Boek een Villatent in Nederland