Villatent
Camping Nederland met zwembad

Camping Nederland met zwembad

 
  • Luxe safaritenten in Nederland
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op hoogwaardige campings

Genieten op een camping in Nederland met zwembad

Willen jullie dit jaar vakantievieren op een glamping in Nederland met zwembad? Het kan met Villatent! Diverse van onze tenten staan namelijk op prachtige campings in Nederland die hun eigen zwembad hebben. Zo geniet je dichtbij huis van een vakantie in een luxe tent met daarbij de luxe van een zwembad. Leuk voor jong en oud! Want de campings van Villatent hebben veel speelgelegenheid en zijn altijd geschikt voor kinderen. Maar ook volwassenen zullen zich zeker vermaken met de faciliteiten op en rondom onze campings.

 

Van alle gemakken voorzien op een camping in Nederland met zwembad

Met Villatent ben je zowel in je tent als daarbuiten van alle gemakken voorzien. Je verblijft namelijk in een compleet ingerichte safaritent, waarin je alles bij de hand hebt voor een heerlijke vakantie. Een keuken inclusief complete inventaris, waardoor je niets van huis hoeft mee te nemen. Rust lekker uit in comfortabele loungemeubels of natuurlijk op jullie fijne bedden. Maar ook aan zaken als jullie eigen hangmat en een handige gasbarbecue hebben we gedacht! Helemaal luxe is de eigen badkamer die onze tenten in Nederland hebben. Je beschikt namelijk over je eigen douche, toilet en wastafel. Ultiem genieten, dat noemen wij glamping.

Volop plezier in het zwembad op de camping

Onze tenten staan verspreid over Nederland op de leukste campings. Eén van die leuke campings met zwembad is bijvoorbeeld camping de IJsvogel. Aan de rand van de Veluwe geniet je van prachtige natuur, veel faciliteiten en natuurlijk het zwembad. Er zijn hier zowel een overdekt zwembad als een buitenbad. Ook de Twentse duurzame camping De Papillon heeft een overdekt zwembad. Daarnaast hebben kinderen veel lol op de interactieve waterspeelplaats. Genieten aan de Grebbelinie? Het kan op Recreatiepark de Lucht. Je vindt hier niet alleen een overdekt zwembad, maar ook een waterspeeltuin, educatief bos en een visvijver. Kinderen raken hier niet uitgespeeld!

We hebben een super vakantie gehad. De tent, camping, faciliteiten en recreatie voor de kids waren geweldig. Echt een aanrader en komen graag nog eens hier terug. – Mike verbleef op camping De Papillon

Verblijf op hoogwaardige campings met Villatent

Kies je voor een Villatent, dan verblijf je altijd in een luxe tent op een fijne camping. We kiezen onze campings namelijk zorgvuldig uit. Zo hebben alle campings 4 of 5 sterren en veel faciliteiten. Alles om ervoor te zorgen dat het jullie op vakantie aan niets ontbreekt! Vaak is er in de omgeving ook veel te ondernemen, zoals het bezoeken van leuke dorpjes of interessante bezienswaardigheden. De uren die jullie niet in het zwembad doorbrengen, zullen jullie je dus ook zeker niet vervelen.

Boek vandaag jullie vakantie op een camping in Nederland met zwembad

Genieten jullie deze zomer van glamping in Nederland met een zwembad? Van begin tot eind gaan jullie een zorgeloze vakantie tegemoet. Omdat alles voor jullie vakantie in de tent aanwezig is, hoef je maar weinig bagage in te pakken. Na een niet al te lange reis wordt je hartelijk ontvangen. Jullie welverdiende vakantie kan beginnen! Kinderen vinden snel vriendjes en vriendinnetjes met de vele andere kinderen op de camping. En in het hoogseizoen is er op de meeste campings een leuk animatieteam actief! Zo komen jullie allemaal toe aan een beetje rust op vakantie. Boek vandaag nog jullie vakantie of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.