Villatent
Glamping Italiaanse meren

Glamping Italiaanse meren

 
  • Luxe safaritenten in Italië
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op hoogwaardige campings

Luxe glamping aan Italiaanse meren

Glamping aan Italiaanse meren maakt jullie vakantie extra geslaagd! Want het heerlijke Italiaanse klimaat gecombineerd met waterplezier, is wat ons betreft de perfect combinatie voor een fijne vakantie. En die vakantie breng je natuurlijk door in een luxe Villatent! Onze prachtige safaritenten zijn namelijk van alle gemakken voorzien. Zo kan je zorgeloos van huis vertrekken, zonder je druk te maken over of alle spullen voor de tent wel mee zijn. Die tent staat namelijk al compleet ingericht op jullie te wachten! Gaan jullie deze zomer ook ontdekken hoe fijn glamping aan de Italiaanse meren is?
 

 

Glamping aan Italiaanse meren is leuk voor het hele gezin

Ben je op zoek naar een leuke plek waar het hele gezin een fijne vakantie heeft? Dan zit je op de leuke campings van Villatent altijd goed! Er zijn namelijk veel faciliteiten aanwezig en in het hoogseizoen heb je het voordeel van een actief animatieteam wat de leukste activiteiten organiseert. Wil je graag genieten van een vakantie met je tieners en een Italiaans meer naast je tent? Dan is camping Punta Navaccia zeker het bekijken waard. Je tent staat vlakbij het Trasimenomeer, het grootste meer van Italië! Naast het meer zijn er veel (watersport)activiteiten voor jongeren en kunnen ze zich ’s avonds vermaken in de disco op de camping.

Verblijf op steenworp afstand van het Gardameer

Ook het Gardameer is altijd een populaire bestemming onder Nederlandse vakantiegangers. En natuurlijk wordt jullie vakantie aan dit mooie meer nog geslaagder in een Villatent! Campeggio del Garda ligt direct aan de oevers van het Gardameer. Daarnaast zijn er ook nog eens twee zwembaden aanwezig op de camping. Verder vind je faciliteiten als een restaurant, een kidsclub, een sportveld en een kleine supermarkt. In het hoogseizoen kan je de hele dag door deelnemen aan de leuke activiteiten van het animatieteam, maar ook daarbuiten is er op deze camping dus genoeg te beleven!
 

Glamping aan de Italiaanse meren of liever aan de Franse kust?

Wil je genieten van een fijne vakantie in een luxe safaritent, dan ben je natuurlijk niet beperkt tot alleen de glampings in Noord-Italië. Je vindt onze Villatenten namelijk in verschillende landen. Geniet dichtbij huis van de leukste Nederlandse campings, of zoek het verderop op één van de vele campings in Frankrijk. Verder vind je onze hoogwaardige campings met minimaal 4 steren ook in Spanje en Kroatië. Welke bestemming jullie voorkeur ook heeft, je vakantie wordt pas echt compleet als je verblijft in een Villatent!

Laat de voorpret beginnen!

Een groot onderdeel van het vakantieplezier is de voorpret. Je leest de reviews van andere vakantiegangers en maakt alvast een lijstje met hoogtepunten van de omgeving. Zo weet je vooraf precies waar je echt naartoe moet en, nog belangrijker, je kan je hier alvast op verheugen! We maken het graag zo gemakkelijk mogelijk om je vakantie te boeken. Zo kan je selecteren op een bepaald thema, maar ook aangeven welke leeftijd je kinderen hebben. Door de filters in te stellen vind je gemakkelijk een camping die past bij jullie wensen. Hulp nodig? Neem dan even contact met ons op voor een persoonlijk advies!
 

Boek een safaritent in Italië