Villatent
Luxe tent huren Frankrijk

Luxe tent huren Frankrijk

 
  • Luxe safaritenten door heel Frankrijk
  • Op hoogwaardige campings
  • Voor maximaal 6 personen

Een luxe tent huren in Frankrijk

Een luxe tent huren in Frankrijk om je vakantie in door te brengen. Wat een heerlijk vooruitzicht! Nu nog een mooie tent en organisatie vinden die aansluiten bij jouw vakantieplannen. Bij Villatent nemen we vakantievieren serieus. En vooral jouw vakantie! We doen er namelijk alles aan om te zorgen dat jouw hele vakantie op rolletjes verloopt. Zo verhuren we niet alleen luxe safaritenten in Frankrijk, maar staan die tenten ook altijd op de leukste campings. Zodat je niet alleen geniet van een mooie tent, maar ook van de omgeving en alle faciliteiten op de camping.

 

Een luxe tent huren in Frankrijk die aansluit bij jouw wensen

Bij het huren van een tent word je soms teleurgesteld. Omdat de tent veel ouder is dan gedacht of omdat de inventaris toch níet zo compleet is als vooraf werd geschetst. Gelukkig hoef je daar bij ons niet bang voor te zijn als je een luxe tent huurt in Frankrijk. Onze Villatenten zijn allemaal perfect onderhouden en ook met die inventaris zit het wel goed. Zo slaap je bij ons op heerlijke bedden of doe je een lekker dutje in de hangmat die ook bij de tent hoort. Voor het bereiden van de maaltijden hoef je ook de tent niet uit, zowel in de keuken als op de Outdoorchef gasbarbecue kan je de heerlijkste diners voorbereiden op de glamping Frankrijk.

Genieten van al het moois in Frankrijk

Breng je je vakantie in Frankrijk door in een luxe tent, dan heb je het vakantiegevoel dubbel te pakken! Eerst al omdat Frankrijk natuurlijk het perfecte vakantieland is. Waar je je ook bevind in dit mooie land, in het zuiden, in de Provence of de Dordogne, Frankrijk heeft altijd een mooie vakantie voor jou in het verschiet! Heerlijke temperaturen, prachtige landschappen en ook de cultuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen. Onze lodgetenten in Frankrijk staan verspreid over het land, dus waar je ook heen wilt: er is altijd een Villatent in de buurt!

Een luxe tent huren in Frankrijk op de leukste campings

Een groot deel van de vakantiepret hangt af van de camping waarop je verblijft tijdens je vakantie. Daarom zoeken we bij Villatent alleen de leukste campings in Frankrijk uit voor onze Villatenten. Zo weet je zeker dat je op vakantie met Villatent altijd op een camping terecht komt met diverse faciliteiten. In het hoogseizoen is er vaak een actief animatieteam en een leuk zwembad. Daarnaast kijken we naar de klantvriendelijkheid van het personeel en de reacties die de campings krijgen van andere vakantiegangers op Zoover.

Alles tot in de puntjes geregeld tijdens jouw glampingvakantie

Als je een luxe tent huurt in Frankrijk wil je er niet achteraf achter komen dat de camping toch niet zo goed bij jouw reisgezelschap past. Daarom staat er bij alle campings een uitgebreide omschrijving en hebben we een indeling gemaakt op basis van thema’s. Daarnaast geven we je graag een persoonlijk advies over jouw vakantie. We kennen al onze campings van binnen en buiten en weten dan ook precies welke camping past bij jouw wensen. Wil je een luxe tent huren in Frankrijk voor een heerlijke vakantie? Dan ben je bij Villatent aan het juiste adres!

Boek een luxe tent in Frankrijk