Villatent
Glamping in Kroatië aan zee

Glamping in Kroatië aan zee

 
  • Luxe safaritenten in Kroatië
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op hoogwaardige campings

Een heerlijke vakantie met glamping in Kroatië aan zee

Kennen jullie de schoonheid van Kroatië al? Met glamping in Kroatië aan zee is alles aanwezig om van jullie vakantie een groot succes te maken. Denk aan een luxe accommodatie, heerlijk weer en een prachtige omgeving. En natuurlijk de helderblauwe zee waar jullie terecht kunnen voor een verfrissende duik! Kroatië is nog niet heel bekend als vakantieland onder Nederlanders, maar krijgt -terecht- steeds meer bekendheid. Want in dit land is alles aanwezig voor de ideale vakantie. Ontdekken jullie binnenkort de schoonheid vanuit een glamping in Kroatië?

 

Geniet van glamping in Kroatië aan zee in een Villatent

Bij Villatent vinden we het belangrijk dat jullie accommodatie tiptop in orde is. Je kan bij aankomst dan ook een luxe en volledig ingerichte safaritent verwachten, waarin alles klaar staat voor jullie vakantie. In de tent kan je uiteraard je eigen maaltijden klaarmaken, want in de keuken is een complete inventaris aanwezig. Van een kaasschaaf tot aan een waterkoker en Nespresso automaat. Ook met jullie nachtrust komt het zeker goed, in de fijne bedden die in de tent staan. En overdag genieten jullie in de luxe loungemeubels en Villatent hangmat!

Jullie uitvalsbasis voor het ontdekken van Kroatië

Kroatië is een prachtig land en vanaf onze camping kan je alle kanten op. De camping ligt uiteraard direct aan de kust, waar je geniet van een duik in de helderblauwe Adriatische zee. Vanaf de camping heb je uitzicht op de prachtige Brijuni-eilanden, die ook zeker het bezoeken waard zijn. Er zijn prachtige middeleeuwse dorpjes in de omgeving en ook aan leuke en gezellige steden ontbreekt het niet. Flaneer op de Kroatische boulevards of geniet van een bezoek aan één van de vele nationale parken. Kroatië is zowel voor de rustzoeker, de actieveling als de cultuurliefhebber het perfecte vakantieland. En natuurlijk kan je hier uitstekend terecht voor een fijne strandvakantie.

Schoon, zeer compleet ingericht, goede ligging, stijlvol, goede bedden en goede badkamer met lekkere douche. – Linda verbleef op camping Bi Village in Kroatië

Op vakantie in Kroatië met de kinderen: een groot succes met Villatent!

Op de camping is een groot en internationaal animatieteam actief, wat leuke activiteiten organiseert voor jong en oud. Leuke spelletjes voor de jeugd, maar ook gezellige avonden waar volwassenen aan kunnen deelnemen. Kinderen zullen zich dan ook zeker vermaken tijdens jullie vakantie. Is het niet bij één van de vele activiteiten of tijdens een duik in zee of in één van de zwembaden, dan is het wel met één van de vele speelmogelijkheden op de camping. Hoewel de camping groot is opgezet, merk je dit tijdens jullie vakantie nauwelijks vanwege de fijne sfeer en ruime plaatsen.

Boek vandaag nog jullie glamping aan zee in Kroatië

Ons enthousiasme schemert wellicht al door: wat ons betreft is Kroatië het perfecte land om te genieten van een zonovergoten vakantie en helemaal tot rust te komen! Heb je vragen over onze tenten, de camping in Kroatië of iets heel anders? Stuur even een berichtje via de chat of ons contactformulier. We helpen je graag op weg om van jullie vakantie een zorgeloze ervaring te maken. Boek vandaag nog jullie vakantie om zeker te zijn van een plekje op onze prachtige camping in Kroatië! Ontdekken jullie binnenkort ook de schoonheid van Kroatië?