+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

Glamping Kroatië

  1. LP Glamping Kroatië

Villatenten in Kroatië

Ben je op zoek naar glamping Kroatië? Dan ben je bij Villatent aan het juiste adres. Kroatië is één van de populairste vakantiebestemmingen onder Nederlanders en de populariteit van glamping groeit nog steeds! Wil je graag kamperen, maar dan met de luxe van thuis? Dan is glamping in Kroatië echt iets voor jou. Onze compleet ingerichte Villatenten staan op de hoogwaardige camping Bi Village in Kroatië.

Glamping Kroatië, waar kan ik naartoe?

Kroatië is één van de meest veelzijdige landen van Europa. Het land staat bekend als het ultieme kampeerland. De meeste campings bevinden zich aan de Adriatische kust en op de eilanden. Er is maar liefst 1.778 kilometer aan kustlijn en het land telt veel eilanden, nationale parken en natuurparken. Kroatië staat bekend om haar azuurblauwe zee en de mooie watervallen. Kroatië heeft dus zowel zonliefhebbers, kampeerliefhebbers als natuurliefhebbers wat te bieden. Je vindt hier een authentieke sfeer en tradities terug en er heerst een ontspannen sfeer.

Glamping vakantie in Kroatië

Onze Villatenten staan op camping Bi Village in de streek Istrië, gelegen aan de Adriatische kust. Deze streek kent een mediterraan klimaat. De zomers zijn vaak zonnig , warm en droog met gemiddelde temperaturen tussen de 28 en 35 graden.