Villatent
Glamping Spanje

Glamping Spanje

  • Glamping vakantie in Spanje
  • Ingerichte safaritenten voor 5 personen
  • Gelegen op 2 hoogwaardige campings

Glamping in Spanje

Glamping in Spanje; de ideale combinatie van mooi weer, fijn eten en niet te vergeten een heerlijke accommodatie. Want in een Villatent weet je, met die accommodatie zit het wel goed. Bij aankomst staat er een compleet ingerichte safaritent voor je klaar. Inclusief complete keuken, je eigen barbecue en natuurlijk een fijne hangmat. Eerst even lekker bijkomen van de reis en dan eens rustig kijken wat je vandaag gaat ondernemen. Want of je nu met een kleiner of groter gezelschap bent en of de gemiddelde leeftijd nu juist laag of hoog ligt, op een camping met Villatenten is er altijd voor iedereen wat te beleven. Ontdek glamping in Spanje met Villatent!

Hoogwaardige glampings in Spanje

Villatent huurt staanplaatsen bij campings en plaatst hierop een prachtige Villatent. Oftewel, een luxe safaritent die van alle gemakken is voorzien. En met het uitzoeken van die glampings gaan we niet over één nacht ijs. Want we willen dat onze gasten een heerlijke vakantie beleven! Ook in Spanje gaan we voor campings die minimaal 3 sterren waardig zijn. Zo vind je altijd een heerlijk zwembad of ander zwemwater op of rond de camping. Daarnaast is er op de meeste campings een actief animatieteam. Op zoek naar vertier buiten de camping in Spanje? Ook voor een mooie stad hoef je nooit ver te reizen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bruisende stad als Blanes?

Glamping vakantie aan de Costa Brava

De Costa Brava is een populaire bestemming onder vakantiegangers en bij Villatent snappen we dit helemaal. Er zijn daarom meerdere locaties aan de Costa Brava waar je kan genieten van jouw vakantie in een prachtige Villatent. Waar je ook zit aan deze mooie kuststrook, er zijn altijd prachtige steden in de buurt om lekker wat cultuur te snuiven. En niet te vergeten, in Spanje geniet je van de mooiste natuurparken. Prachtige waterpartijen, bergen, wilde dieren, je ervaart het allemaal tijdens je glamping vakantie in Spanje.

Glamping Spanje: onze thema's

Kies je voor glamping in Spanje met Villatent? Dan ervaar je de service van niet alleen ons team, maar ook de vriendelijke medewerkers op de campings. Bij de voorbereiding van je vakantie helpen wij je graag op weg. Wil je graag op vakantie met je hond (ook naar een glamping in Spanje kan je trouwe viervoeter mee) of zoek je een fijne plek om met tieners je vakantie te vieren? Met onze speciale thema’s vind je de ideale bestemming. Ben je aangekomen op je vakantiebestemming in Noord-Spanje of Zuid-Spanje? Dan helpen de medewerkers van de camping je met alle vragen tijdens je verblijf. Van het boeken van een excursie tot die tip over dat ene lekkere Spaanse restaurant.

Zonder zorgen op glamping vakantie in Spanje

Ons doel voor jouw vakantie in Spanje? Een zorgeloze en geslaagde vakantie waar iedereen geniet. Zo hebben we qua keukengerei overal aan gedacht, van kaasschaaf tot koekenpan. Maar ook dat fijne bed en de heerlijke meubels dragen volgens ons bij aan je perfecte vakantie. Wil je aankomende vakantie ook volop genieten, het buitenleven ervaren en vooral even geen geregel? Bekijk dan de mogelijkheden voor glamping in Spanje in een prachtige Villatent.

Waarom boeken bij Villatent?

  • Uitsluitend op hoogwaardige campings
  • Door Zoover beoordeeld met een 9,5
  • Altijd persoonlijk advies