Villatent
Safaritent Nederland

Safaritent Veluwe

 
  • Luxe safaritenten in Nederland
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op hoogwaardige campings

Een luxe vakantie in een safaritent op de Veluwe

Een safaritent op de Veluwe, het perfecte decor voor een heerlijke vakantie. Want waar is het nu fijner vakantievieren dan aan de rand van dit prachtige natuurgebied? Op de Veluwe vind je een zeer afwisselend landschap, zoals mooie bossen en grote heidegebieden. Daarnaast woont er veel wild, zoals edelherten en wilde zwijnen. De perfecte plek voor natuurliefhebbers dus! Maar ook als je gewoon wilt ontspannen op een leuke camping met veel verschillende faciliteiten zit je helemaal goed in een tent van Villatent.

 

Genieten in een safaritent op de Veluwe op camping de IJsvogel

Villatent heeft op camping de IJsvogel prachtige 6-persoons Villatenten staan. De camping ligt aan de rand van de Veluwe en is daardoor perfect gelegen voor natuurliefhebbers. Ook op de camping zelf is van alles te beleven. Zo zijn er zowel een buitenbad als een overdekt zwembad en kan je lekker ontspannen in de sauna. Ook leuk is de bowlingbaan op de camping. In de ingerichte keuken in de tent kan je een lekkere maaltijd bereiden, maar wil je eens een avondje vrij? Geniet dan van een heerlijk diner in Restaurant de Gasterij.

Ontdek de Veluwe vanuit je safaritent

Als je op vakantie bent bij de Veluwe, mag een bezoek aan de mooie natuur natuurlijk niet ontbreken. Neem jullie fietsen mee op vakantie of huur een fiets voor een prachtige fietstocht over de Veluwe. Ben je er vroeg in de ochtend of juist later op de avond, dan heb je extra veel kans om wild te spotten! Ook leuk is het bezoeken van het Kootwijkerzand, het grootste stuifzandgebied van Nederland. De veelzijdigheid van de Veluwe zal je zeker verrassen! Want, voor mooie natuur hoef je écht niet ver weg.

“Prachtige tent, heel compleet uitgerust, goede bedden, mooi vakantiepark. Echt een paar dagen heerlijk ontspannen weg.”

Wat kan je verwachten van een vakantie in een Villatent?

Een glampingvakantie in de regio Veluwe of op één van onze andere campings: wat kan je daar precies van verwachten? Het grote voordeel van een vakantie in een Villatent: je hoeft niet te sjouwen met een tent of je zorgen hoeft te maken over het opzetten, terwijl je wél alle voordelen ervaart van kamperen. In onze ruime tenten ervaar je het buitenleven volop. De ruime veranda met grote tafel is de ideale plaats voor spelletjes en de hangmat staat klaar voor een lekker dutje. Of om de sterren te bekijken natuurlijk! Verder staan er comfortabele bedden in de tent voor een heerlijke nachtrust. Op camping de IJsvogel vind je luxe tenten die voorzien zijn van een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. Zo komen jullie lekker uitgeslapen terug van jullie vakantie!

Reserveer vandaag nog jullie safaritent op de Veluwe

Genieten jullie binnenkort ook van een ontspannen vakantie in een prachtige tent op een fijne camping? Reserveer vandaag nog jullie tent op camping de IJsvogel! Hebben jullie vragen over welke camping het beste past bij jullie wensen? Of hebben jullie andere vragen die niet bij de Veelgestelde vragen worden beantwoord? Neem dan zeker contact met ons op. Ons enthousiaste team zit klaar om al jullie vragen te beantwoorden. We doen er namelijk alles aan om te zorgen dat het jullie op vakantie nergens aan ontbreekt! 

Boek een safaritent in Nederland