Villatent
Glampingtent

Glampingtent

 
  • Luxe glampingtenten
  • Op hoogwaardige campings
  • Keuze uit vijf Europese landen

Glampingtent huren bij Villatent

Ben jij al eens op vakantie geweest in een glampingtent? Deze manier van vakantie vieren neemt toe in populariteit en dat begrijpen wij maar al te goed. Vaak hebben we een romantisch beeld van kamperen in ons hoofd. Gezellig knus bij de tent zitten en lekker even back to basic. Maar als we dan verder denken komt daar het koken op een klein gasstelletje en slapen op een luchtbed bij. En dan wordt de romantiek toch al een beetje minder. In een glampingtent wordt het beste van beide werelden gecombineerd. Hier ervaar je namelijk volop het buitenleven, maar heb je wel de luxe van een compleet ingerichte tent met onder andere een keuken, comfortabele meubels en een lekker bed.

 

Compleet ingerichte glampingtent 

Bij Villatent zorgen we ervoor dat het onze vakantiegangers aan niets ontbreekt. Zo hoef je vrijwel niets van thuis mee te nemen, behalve je kleding en enkele kleine benodigdheden . Dat scheelt alvast een hoop gezeul met tassen, tenten en luchtbedden. Als je aankomt op je vakantieplek kun je gelijk neerploffen, want je hangmat staat al klaar! Daarnaast is er een fijne keuken inclusief alle inventaris die je nodig hebt. Geen zin om te koken? Laat het werk over aan de gasbarbecue en geniet van het heerlijke vakantieleven bij je luxe en compleet ingerichte glampingtent.

Een glampingtent met sanitair: wat een luxe!

Vakantie vieren in een glampingtent heeft diverse voordelen. Eén van die voordelen is de aanwezigheid van een badkamer in je tent. Huur je een Villatent Outback of een Villatent Nomad? Dan hoef je je geen zorgen meer te maken over met een toiletrol over de camping moeten lopen. Een ander voordeel van een glampingtent huren is het niet hoeven opzetten van de tent. Niet voor niets wordt beweerd dat kamperen de ultieme relatietest is. Het opzetten van een tent gaat niet ieder koppel even goed af. Sla die relatietest deze vakantie lekker over en geniet van elkaar en de geheel ingerichte glampingtent!

 

De ideale vakantie in een glampingtent voor iedereen

Villatent heeft in diverse prachtige vakantielanden de mooiste glampingtenten voor je klaar staan. Blijf dicht bij huis op één van de mooie campings in Nederland of zoek het warme weer op in Frankrijk, Spanje, Italië of Kroatië. Ook bij het uitzoeken van de perfecte locatie maken we je het graag gemakkelijk. Bekijk de verschillende glamping thema’s en kies voor het thema dat bij je past. Ga je voor een vakantie vol kalmte en rust of mag het juist lekker actief en avontuurlijk? Ook voor cultuurliefhebbers hebben we de ideale locaties op een rijtje gezet. Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag!

Beste Campingvakantie aanbieder volgens Zoover

Hoe vakantie vieren in een glampingtent van Villatent is? De 9,5 die wij van de bezoekers van Zoover hebben gekregen laat daar geen twijfel over bestaan! Met dit hoge cijfer hebben wij in 2019 een Zilveren Zoover Award gewonnen in de categorie Beste Campingvakantie aanbieder. Wil jij persoonlijk ervaren waarom vakantie in een glampingtent zo fijn is? Kies dan vandaag nog jouw ideale camping uit en boek jouw vakantie bij Villatent. Glamping was nog nooit zo leuk!

Waarom boeken bij Villatent?

  • Uitsluitend op hoogwaardige campings
  • Door Zoover beoordeeld met een 9,5
  • Altijd persoonlijk advies
 
Boek een glampingtent in Europa