Villatent
Road trip glamping

Road trip glamping

 
  • Luxe safaritenten in Europa
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op hoogwaardige campings

Ga op een volledig verzorgde road trip glamping!

Altijd al eens willen genieten van een road trip glamping? Het kan met Villatent! In onze tenten staat namelijk alles voor je klaar bij aankomst. Ideaal als je tijdens een road trip maar één of hooguit twee nachtjes ergens wilt verblijven. Kom je laat aan? Dan duik je zo je comfortabele bed in! En verblijf je op campings van Villatent, dan ontdek je ook nog eens de leukste plekjes tijdens je road trip. Eigenlijk zonde om daar niet langer van te kunnen genieten. Maar natuurlijk kan je na jullie road trip altijd nog eens een ‘gewone’ vakantie doorbrengen in één van onze luxe safaritenten.

 

Road trip glamping in Nederland, Frankrijk of Italië

Ontdekken jullie graag Nederland tijdens jullie road trip? Of zoek je het liever wat verderop, in een land als Frankrijk of Italië? Het kan allemaal met Villatent! Je vindt onze tenten namelijk in alle drie deze landen op veel verschillende campings. Ideaal om van de ene naar de andere camping te rijden en zo de schoonheid van een land te zien vanuit je auto. Op de kaart zie je in één oogopslag precies waar onze campings precies liggen. Zo kan je heel gemakkelijk jouw ideale route uitstippelen! Maak vanuit Italië bijvoorbeeld nog een uitstapje naar onze camping(s) in Kroatië of pak onze campings in Spanje mee tijdens jouw road trip door Frankrijk!

Ontdek het gemak van een ingerichte safaritent

Een ingerichte safaritent is natuurlijk de perfecte accommodatie tijdens een road  trip. Wat is er nu fijner dan je avond, na een lange dag in de auto, doorbrengen op de overdekte veranda voor jullie tent? Er staat een hangmat klaar voor de nodige ontspanning en je slingert heel gemakkelijk jullie Outdoorchef gasbarbecue aan voor een makkelijke maaltijd. Na een enerverende nachtrust in jullie fijne bed spring je even onder de douche en ben je klaar voor een nieuwe dag ‘on the road’!

De tent was nog mooier en completer dan we hadden verwacht. – Ronald verbleef op het Limburgse Parc de Witte Vennen

Zorgeloos genieten met de service van Villatent

Bij Villatent nemen we jouw vakantieplezier serieus. Daarom kiezen we uitsluitend voor hoogwaardige campings met minimaal 4 sterren en veel faciliteiten. Wil je eens een dagje langer op dezelfde camping verblijven? Er is op onze campings én in de omgeving van alles te beleven. Er zijn daarnaast ook genoeg campings die middenin de natuur liggen en waar je juist helemaal tot rust komt. Net wat jij wilt! Villatent heeft voor iedereen een geschikte camping die helemaal past bij al jouw wensen voor een overnachting of een volledige vakantie.

Persoonlijk advies bij het boeken van jouw glamping road trip

Heb je al helemaal uitgestippeld hoe jullie route eruit komt te zien? Het apart boeken van al die overnachtingen is wat omslachtig: neem dus zeker even contact met ons op voor je gaat boeken. We zorgen er dan voor dat de boeking in orde wordt gemaakt, zonder dat jij tien aparte campings hoeft te boeken met ieder één of twee overnachtingen. Ook voor al je andere vragen: het Villatent team zit klaar om te zorgen dat jullie road trip glamping van begin tot eind een onvergetelijke ervaring wordt!

 
 

Meer inspiratie nodig?

Hierboven zie je slechts een kleine greep uit ons complete campingaanbod. Bekijk onderstaande pagina en laat je inspireren door onze andere campings.
Bekijk ons complete campingaanbod