+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

✅ Last minute Italië
Met 30% korting op vakantie met Villatent
✓ Boek last minute

 

Beoordelingen | Villatent

  1. Beoordelingen

Onze beoordelingen

726 beoordelingen
  1. 8,6

    Prachtige omgeving! De indeling van deze villatent vonden wij persoonlijk veel prettiger dan die op parc de witte vennen! Slaapkamers voelden veel ruimer zo! Kleine knusse camping met mooie ligging. Hier krijg je wel echt het vakantiegevoel! Gezellig restaurant met leuke kaart en mooi terras. Maar dat was het enige aandachtspunt verder hebben we een rolverdeling gehad! Dank daarvoor! Prachtige speeltuin ook voor kinderen!

    September 2020 -  verbleef in Camping 't Geuldal | Luxe Sanitair XL 6 Pers.

  2. 8,3

    Ruime tent en door de cv ook in de wat koelere nachten aangenaam.

    September 2020 -  verbleef in Parc de Witte Vennen | Luxe Sanitair XL+ 6 Pers.

  3. 7,8

    Fijne grote koelkast met vriesvak. Meer dan voldoende stopcontacten. Een heerlijk breed bed. Heerlijke lounge-stoelen. Een prima bbq. Verder een compliment aan de enorme klantvriendelijkheid die jullie bezitten. We zijn bij het reserveren ontzettend goed en fijn geholpen!

    September 2020 -  verbleef in Campeggio del Garda | Luxe Sanitair 5 Pers.

  4. 8,3

    Heerlijk rustige camping. Heel vriendelijk personeel. Tent was erg ruim en voorzien van alle gemakken

    September 2020 -  verbleef in Le Coin Tranquille | Luxe Sanitair XL 6 Pers.

  5. 8

    All equipment is present. Nice way of camping.

    September 2020 -  verbleef in Camping Village Cavallino | Luxe Sanitair XL 6 Pers.

  6. 8

    - Leuke camping met veel kleine speeltuintjes voor kind van 2jaar. Jammer dat in naseizoen, half september, de waterspeeltuin bij 27+ graden niet open was. Maar aan de andere kant ook wel begrijpelijk. - tent voorzag in alle gemakken, wc, douche, keuken en ruime koelkast en vriezer.

    September 2020 -  verbleef in De Papillon | Luxe Sanitair XL 6 Pers.

  7. 9,5

    Beautiful tent and accommodation, very well organised and comfortable.

    September 2020 -  verbleef in Le Coin Tranquille | Luxe Sanitair XL 6 Pers.

  8. 7,5

    De tent is van alle gemakken voorzien. We hadden zelf het een en ander aan camping spullen meegenomen maar eigenlijk was alles wat wij nodig hadden aanwezig in de tent. Meerdere plekken waar je kan zitten is echt top, dus aan tafel, in de loungestoel of hangmat. Erg fijn!

    September 2020 -  verbleef in Campeggio del Garda | Luxe Sanitair 5 Pers.

  9. 8,7

    Tenten met uitzicht op de uitgebreide speeltuin, restaurant met lekker eten (wel prijzig) Nette camping, schone frisse tent (met stapelbed Zeggen onze dochters van 3 en 6)

    September 2020 -  verbleef in Camping 't Geuldal | Luxe Sanitair XL 6 Pers.

  10. 7,4

    De sfeer met andere bezoekers.

    September 2020 -  verbleef in Lac d'Orient | Luxe 5 Pers.