Villatent

Rolstoelvriendelijke Villatent

Rolstoelvriendelijke glampingvakantie


Wil je graag op glampingvakantie maar heeft iemand binnen het gezin een handicap? Dat is geen probleem! Wij vinden dat iedereen van glamping moet kunnen genieten, met of zonder beperking. Daarom werken wij vanaf heden samen met Bio Vakantieoord, waar vijf compleet ingerichte safaritenten zijn gerealiseerd. Deze safaritenten zijn volledig rolstoelproof: niets staat een heerlijke glampingvakantie meer in de weg!

Bio Vakantieoord

Bio Vakantieoord is een vakantiepark speciaal voor gezinnen met een gehandicapt kind. Alle accommodaties en faciliteiten op het park zijn volledig aangepast en beschikken over alle noodzakelijke hulpmiddelen. Het vakantiepark beschikt daarnaast over een zwembad, bioscoop, snoezelruimtes, fietsverhuur en een manage. In de schoolvakanties is er een animatieteam dat activiteiten organiseert voor de gehandicapte kinderen en hun broertjes en zusjes. Naast bungalows is het park nu uitgebreid met vijf luxe safaritenten. Hierdoor kunnen kinderen met een handicap ook genieten van een ware glampingvakantie.

Volledig aangepaste tenten

De safaritenten zijn speciaal voor dit project volledig aangepast. De tenten zijn dan ook compleet rolstoelvriendelijk gemaakt met onder andere een oprijhelling van maximaal 5%, bredere schuifdeuren, extra stopcontacten voor het opladen van een elektrische rolstoel, een aangepast bed en een bredere badkamer. Heb je een douchebrancard, tillift of toiletstoel nodig? Dan kun je gebruik maken van de faciliteiten op Bio Vakantieoord.

Samenwerking Villatent en Bio Vakantieoord

Bij Villatent merken we dat glampingvakanties steeds populairder worden, ook onder gezinnen die te maken hebben met een handicap. We vinden dat iedereen moet kunnen genieten van een onbezorgde glampingvakantie! We kunnen niet zomaar op al onze campings rolstoelvriendelijke tenten neerzetten: een rolstoelvriendelijke tent is één, maar voor een onbezorgde vakantie moet een camping of vakantiepark ook aangepast zijn. Daarom zijn we erg trots op de samenwerking met Bio Vakantieoord, waardoor overnachten in een safaritent nu mogelijk is op dit volledig aangepaste park. 

Meer informatie?

Wil je meer weten of wil je direct een heerlijke glampingvakantie boeken in een aangepaste Villatent op Bio Vakantieoord? Bezoek dan de website van Bio Vakantieoord.