Villatent

Kies een safaritent die bij jou past

 

Villatent Ranger
2 - 6 personen

De Villatent Ranger is bij uitstek de safaritent voor échte avonturiers die van luxe houden. De tent is volledig ingericht voor maximaal zes personen. Het speelse hangnet boven het terras zorgt voor een bijzondere kampeerervaring; het geeft de kinderen het gevoel alsof ze in een boomhut spelen.
Bekijk de Villatent Ranger

Villatent Cottage
2 - 6 personen

Deze gezellige safaritent heeft een unieke uitstraling en is tegelijkertijd één van de meest luxe Villatenten. Dankzij de efficiënte indeling beschikt de leefruimte van de Villatent Cottage over een open keuken met vaatwasser, eettafel en zithoek. De kinderen kunnen hun eigen plekje creëren in en onder de knusse bedstee.
Bekijk de Villatent Cottage

Villatent Nomad
2 - 6 personen

In deze Villatent voor zes personen (45 m²) vind je een volledige badkamer met douche, toilet en wastafel. Een hoog dak en heerlijk terras laten je optimaal genieten van het buitenleven. Deze tent voelt met zijn 45 m² heerlijk ruim en comfortabel.
Bekijk de Villatent Nomad

Villatent Outback
2 - 5 personen

De Villatent Outback (35 m²) beschikt over dezelfde voorzieningen als de Villatent Wood met als extra privé sanitair. Een douche, toilet en wasbak in je eigen tent. Zo kun je je lekker opfrissen zonder de tent te hoeven verlaten!
Bekijk de Villatent Outback

Villatent Wood
2 - 5 personen

Onze Villatent Wood (35 m²) is een compleet ingerichte safaritent voor maximaal 5 personen. Deze tent beschikt over een volledig ingerichte keuken, een Outdoorchef BBQ en een comfortabele hangmat om echt even te ontspannen.
Bekijk de Villatent Wood

Villatent compact met privé sanitair
2 -4 personen

De Villatent Compact (24 m²) met privé sanitair unit is geschikt voor maximaal vier personen en is van alle gemakken voorzien. De privé sanitair unit naast de tent zorgt voor extra luxe. Dat wordt optimaal genieten!
Bekijk de Villatent Compact met privé sanitair

Villatent Compact
2 - 4 personen

Knus en gezelligheid; zo kun je onze Villatent Compact (24 m²) het beste omschrijven. Deze compacte maar toch luxe tent is volledig ingericht voor maximaal vier personen. Maar is ook ideaal voor heerlijke glampingvakantie met z'n tweeën.
Bekijk de Villatent Compact
 

Wij helpen je graag!

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van jouw volgende vakantie? Neem gerust contact met ons op. Team Villatent staat op werkdagen (ma t/m vrij) tussen 8:00 – 17:00 voor je klaar.