Villatent

Voor campingeigenaren

Voor campingeigenaren

Wij zijn Villatent, een jonge organisatie met een eigen visie op glamping. Wij bieden de charme van kamperen gecombineerd met de luxe van thuis! Wij hebben voor onze gasten volledig ingerichte Villatenten klaarstaan, voorzien van alle denkbare gemakken. Dit betekent dat onze gasten direct kunnen genieten van hun welverdiende vakantie bij aankomst op de camping. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe campings die passen bij ons concept. Ziet u mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De populariteit van glamping groeit!

Glamping, of glamoureus kamperen, is een bekend fenomeen geworden op het gebied van reizen. Glamping beantwoordt aan de eisen van diegenen die hun vakantie in een natuurlijke omgeving willen doorbrengen, maar niet zonder de luxe en het comfort van thuis willen zijn. De verwachting is dan ook dat de populariteit van glamping de komende jaren aanzienlijk zal toenemen. Dit is misschien een goed moment voor jullie om het glamping-marktsegment te betreden.

Onze kijk op de toekomst

Wij nemen het vakantieplezier van onze gasten zeer serieus. Wij willen inspelen op de toenemende vraag naar luxe en comfort in combinatie met de huiselijkheid en charme van kamperen. Het is ons doel geweest om onze accommodatiecapaciteit te vergroten, zodat nog meer mensen kunnen genieten van deze unieke manier van kamperen. Wij bieden comfort, luxe en ontspanning en laten onze gasten graag kennismaken met de ultieme Villatent-beleving.

Dit is hoe we werken

Wij verhuren Villatenten op hoogwaardige campings, waar wij onze luxe safaritenten met of zonder sanitair plaatsen. We betalen een jaarlijkse vergoeding voor de tentplaatsen. Wij zoeken partners waarmee we een langdurige samenwerking kunnen aangaan. Bent u benieuwd naar de voordelen van zo'n samenwerking? We zetten ze graag voor je op een rij.

Interesse in een partnership?

Bent u de eigenaar van een mooie camping met grote ruimtes en goede faciliteiten en ziet u mogelijkheden om samen te werken? Dan vinden we het een genoegen om met je kennis te maken en te bespreken of er een samenwerking gestart kan worden. Neem dan contact met ons op via info@villatent.nl of bel +31 (0) 85301 08 98.

  • Een langdurige samenwerking met Villatent
  • Wij verzorgen alle marketingactiviteiten en regelen de verhuur van de tenten.
  • Gegarandeerd inkomen, ongeacht de bezetting van de tenten.
  • Robuuste en kwalitatief hoogwaardige safaritenten die door hun uitstraling een positief effect hebben op uw camping.
  • Er zijn gasten die meer dan gemiddeld op de camping uitgeven.