Villatent
Kindvriendelijke glamping

Kindvriendelijke glamping

 
  • Luxe safaritenten in Europa
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op kindvriendelijke campings

Villatent is hét adres voor kindvriendelijke glamping

Met kindvriendelijke glamping heb je het beste van alle werelden. Je verblijft in een volledig ingerichte tent, waardoor je vrijwel geen bagage van huis hoeft mee te nemen. Daarnaast nodigt een tent uit tot veel buiten zijn en spelen, wat voor kinderen de perfecte besteding van hun vakantie is. Bang dat glamping en kinderen niet goed samengaan? Villatent bewijst het tegendeel! Zo staan onze tenten altijd op kindvriendelijke vakantieparken, waar veel te beleven is voor zowel jonge kinderen, oudere kinderen én hun ouders. Met Villatent ga je een fijne, luxe gezinsvakantie tegemoet!

 

Genoeg te beleven met onze kindvriendelijke glamping

Op de campings van Villatent is altijd van alles te beleven! Zo zijn er op elke camping uiteraard één of meerdere speeltuinen aanwezig. In het hoogseizoen is er op de meeste campings een animatieteam actief, wat altijd leuke activiteiten organiseert. Sommige campings richten zich speciaal op jongere kinderen, anderen juist weer op tieners. Daardoor zit er altijd een camping bij die bij jullie gezin past. Van een kinderboerderij op de camping tot een volledig waterpark waarin naar hartenlust gespeeld kan worden: aan faciliteiten geen gebrek op de campings van Villatent.

Kindvriendelijke glamping in heel Europa

Waar gaan jullie het liefst op vakantie? Met Villatent kan je lekker dichtbij huis terecht, op meerdere fijne campings in Nederland. Van een camping aan de rand van de Veluwe tot in een Limburgs natuurgebied: onze tenten staan voor je klaar! Maar ook als jullie graag de warmte opzoeken tijdens de vakantie kan je perfect terecht in een Villatent. We zijn namelijk ook te vinden op tientallen campings in Frankrijk, Italië, Spanje en Kroatië. Ook hier vind je onze tenten uitsluitend op kindvriendelijke campings. Verblijven jullie graag middenin de Franse Alpen? Of raken de kinderen niet uitgespeeld op het strand? Voor elke vakantiewens hebben wij een passende camping!

Voor ons was het super fijn dat de tent naast de speeltuin lag. Ideaal met kinderen. Ook is de tent heel ruim opgezet. – Glenda verbleef op de Limburgse camping ’t Geuldal

Ook voor ouders is het relaxen in een Villatent

Je wilt natuurlijk dat je kinderen het naar hun zin hebben op vakantie, maar als je als ouders wat rust kan meepakken is dat ook mooi meegenomen! Het boeken van een Villatent is daarvoor een uitstekende eerste stap. Wij zorgen namelijk dat er een volledig ingerichte tent voor jullie klaar staat: niks geen gesleep met inventaris! Voldoende kleding, spelletjes en speelgoed mee en jullie kunnen vertrekken. En dankzij de vele activiteiten op onze campings waar de kinderen aan mee kunnen doen, kom jij eindelijk eens toe aan dat boek. Of doe lekker een welverdiend dutje in jullie eigen Villatent hangmat.

Boek jouw kindvriendelijke glamping vandaag nog

Willen jullie binnenkort ook gaan genieten op een kindvriendelijke glamping? Boek dan vandaag nog jullie verblijf op één van onze fijne campings! Zeker in het hoogseizoen zijn de populaire familiecampings vaak al vroeg in het jaar volgeboekt, dus zorg dat je op tijd bent met het boeken van jullie favoriete plekje. Behoefte aan een persoonlijk advies? Ons enthousiaste team zit voor jullie klaar! Neem dus zeker even contact met ons op voor een advies op maat voor jouw gezin. Villatent is hét adres voor jullie kindvriendelijke glamping!

Boek een safaritent
 

Meer inspiratie nodig?

Hierboven zie je slechts een kleine greep uit ons complete campingaanbod. Bekijk onderstaande pagina en laat je verrassen door onze andere campings.
Bekijk ons complete campingaanbod