Villatent
Glamping Nederland

Ingerichte tent huren Nederland

 
  • Glamping in eigen land
  • Luxe safaritenten
  • Geschikt voor 6 personen

Een luxe ingerichte tent huren in Nederland

Een ingerichte tent huren in Nederland voor een heerlijke vakantie? Wij hebben de tent waar je naar op zoek bent. En ze staan ook nog eens op de leukste campings! Bij Villatent kan je namelijk op meerdere campings in Nederland terecht in één van onze luxe safaritenten, die we Villatenten noemen. Je geniet op verschillende campings in Nederland van een vakantie in een compleet ingerichte safaritent. Kleding uitgezocht en ingepakt? Dan zijn jullie klaar om te gaan genieten van een heerlijke vakantie!

 

De voordelen van een ingerichte tent huren in Nederland

Veel vakantiegangers willen graag de grens over om het echte vakantiegevoel te ervaren. Maar wat ons betreft kan dat net zo goed in Nederland! Zeker in een Villatent komt dat echte vakantiegevoel al direct omhoog op het moment dat je binnenstapt in jullie vakantieverblijf. Het grote voordeel van een vakantie in Nederland is natuurlijk dat je maar een heel korte reistijd hebt. Zeker met jonge kinderen kan het maken van een lange reis een behoorlijke uitdaging zijn. Daarnaast zijn er op een Nederlandse camping altijd volop Nederlandse vriendjes en vriendinnetjes voor je kinderen te vinden. En ook als volwassene heb je geen last van een taalbarrière.

Wat kan je verwachten van een vakantie in een Villatent?

Bij Villatent hebben we een groot aantal terugkerende gasten. En dat is natuurlijk niet zonder reden! Eenmaal een vakantie doorgebracht in een Villatent, wil je dat elk jaar weer opnieuw. Het gemak van een volledig ingerichte tent die voor je klaarstaat, is een bijzonder pluspunt. Want wij hebben overal aan gedacht! Van heerlijke bedden tot een keuken met volledige inventaris, het is allemaal aanwezig. Ook aan je dagelijkse kopje koffie hebben we gedacht, daarvoor maak je gebruik van de Nespresso automaat in de tent! En de heerlijke Villatent hangmat en Outdoorchef gasbarbecue zetten de laatste puntjes op i.

Volop vriendjes en vriendinnetjes voor jouw kinderen

Als de kinderen een fijne vakantie hebben, heb je dat als ouders ook. Bij het uitzoeken van de glamping houden we dan ook altijd rekening met de kindvriendelijkheid van de campings. Zo zijn er allerlei faciliteiten aanwezig, waar jong en oud zich zeker mee kan vermaken. En in het hoogseizoen kan je rekenen op een enthousiast animatieteam wat voor het hele gezin leuke activiteiten verzorgt. Op de meeste campings staan de Villatenten gezellig bij elkaar op een veld, zodat de kinderen met elkaar kunnen spelen.

Huur vandaag nog jouw ingerichte tent in Nederland!

We maken het huren van een glamping tent in Nederland graag zo gemakkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld door de campings in te delen aan de hand van verschillende thema’s. Daarnaast vind je van alle campings een uitgebreide beschrijving zodat je precies weet waar je terecht komt. Wil je graag een persoonlijk advies voor het kiezen van de juiste camping? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. Ook voor alle andere vragen in de loop naar je vakantie toe staan we voor je klaar.

Wil jij ook genieten van een luxe vakantie in eigen land? Huur dan vandaag nog jullie volledig ingerichte tent in Nederland en laat de voorpret beginnen.

Waarom boeken bij Villatent?

  • Uitsluitend op hoogwaardige campings
  • Door Zoover beoordeeld met een 9,5
  • Altijd persoonlijk advies