Villatent
glamping Normandië

Glamping Normandië

 
  • Luxe safaritenten in Frankrijk
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op hoogwaardige campings

Historisch genieten van glamping in Normandië

Genieten van glamping in Normandië? Het kan in een Villatent! Deze Franse regio wordt vooral veel bezocht vanwege de cultuurhistorische waarde. Naast de vroege geschiedenis van de Noormannen waaraan Normandië zijn naam heeft te danken, wordt de regio vooral veel bezocht vanwege de rol die het speelde in de Tweede Wereldoorlog. Er zijn veel begraafplaatsen en andere monumenten aan de oorlog te bezoeken. Maar niet alleen de geschiedenis maakt Normandië tot een geliefde regio. Ook de natuur, het klimaat en de Franse cultuur maken het tot een fijne vakantiebestemming.
 

 

Ervaar glamping in Normandië met Villatent

Glamping in Normandië ervaar je het beste in een Villatent. Met onze Villatenten doen we er namelijk alles aan om te zorgen dat jullie vakantie perfect verloopt. De tent is ingericht met luxe meubilair van stoer steigerhout. Zo staat er een luxe lounge set en natuurlijk slaap je op een fijn bed. Ook de aanwezigheid van een keuken plus volledige inventaris zorgt voor een luxe vakantiegevoel. Je hoeft namelijk niks van huis mee te nemen, hooguit wat handdoeken. Zelfs aan een fijne barbecue en een hangmat hebben we gedacht. Zo is alles aanwezig voor luxe glamping in Normandië.

Welke Villatent past bij jullie vakantiewensen?

Ga je op vakantie in een Villatent, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Past de 5-persoonstent zonder sanitair het beste bij jullie, of ga je liever voor de luxe versie met sanitair? Ben je met z’n 6en, dan is de 6-persoonstent van maar liefst 35 m2 een heerlijke verblijfsplaats. Uiteraard zijn al onze tenten van de hoogste kwaliteit en de beste materialen. Ze verdienen de naam Villatent dan ook zeker. De tenten hebben een normale tentdeur, maar door de hele voorkant van de tent open te ritsen haal je buiten helemaal naar binnen. Volop mogelijkheden dus!
 

Een camping in Frankrijk die bij jullie past

Onze tenten staan op verschillende plekken in Frankrijk. Hoewel er geen Villatenten in Normandië zelf staan, zijn er wel genoeg tenten in de omgeving van dit mooie gebied. Op onze kaart kan je een geschikte camping uitzoeken. Deze campings zijn een mooie uitvalsbasis om Normandië te ontdekken. Glamping in de omgeving van Normandië met Villatent gaat altijd gepaard met een plaats op een prachtige camping. Onze campings hebben we namelijk uitgezocht met veel criteria in het achterhoofd. Gastvrij personeel, goede beoordelingen van andere vakantiegangers en voldoende faciliteiten zijn enkele van de factoren die we hierin meenemen.

Hulp bij het boeken van de juiste camping

Bij Villatent vinden we het leuk om persoonlijk contact met je te hebben. Zo kan je ons altijd via de chat vragen stellen en beantwoorden we uiteraard ook je e-mail, whatsappbericht of telefoontje. We helpen je bij het kiezen van de camping die perfect bij jullie past. En ook voor andere zaken rondom jullie aankomende vakantie kan je altijd bij ons terecht, of het nu gaat om glamping in Normandië of een ander deel van Frankrijk. Daarnaast vind je onze tenten in Nederland, Spanje, Italië en Kroatië. Met Villatent wordt jullie vakantie gegarandeerd een succes! Boek vandaag nog jouw glampingvakantie!