Villatent
Hond mee op vakantie

Hond mee op vakantie

 
  • Luxe safaritenten in Europa
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op hoogwaardige campings

Neem gezellig de hond mee op vakantie met Villatent

Mag de hond mee op vakantie dit jaar? Kijk dan eens naar een vakantie in een Villatent! Op de meeste locaties is jullie hond namelijk van harte welkom. En in onze volledig ingerichte tenten hoef je je geen zorgen te maken over het meenemen van alle kampeerspullen. Zo heb je extra plek voor je eigen kleding en natuurlijk alle benodigdheden voor jullie viervoeter(s). Het is slim om goed voorbereid op vakantie te gaan met je hond. We geven je met plezier meer informatie en tips voor een geslaagde vakantie voor zowel jullie als de andere vakantiegangers.

 

De hond mee op vakantie naar Nederland, Frankrijk, Italië, Spanje of Kroatië

Villatent vind je niet alleen in Nederland, maar ook in Frankrijk, Italië, Spanje en Kroatië staan onze prachtige tenten. En in al deze landen is jullie hond welkom op het merendeel van de campings. Natuurlijk is een vakantie in Kroatië niet voor elke hond geschikt: sommige houden nu immers niet van lang in de auto zitten. Maar ook voor die honden en hun eigenaren hebben we tal van leuke opties. Je vindt onze tenten namelijk op steeds meer campings in Nederland. Kennen jullie de schoonheid van ons eigen land al? Ook hier kan je uitstekend vakantievieren en bijkomend voordeel is dat je er geen lange reis voor af hoeft te leggen. 

Honden zijn van harte welkom op de meeste Villatent campings!

Op vrijwel alle campings waar onze tenten staan is jullie hond van harte welkom. In het overzicht kan je gemakkelijk een selectie maken van de campings waar honden welkom zijn. En dat zijn er tientallen! Jullie hebben dus een ruime keuze bij het uitzoeken van jullie ideale vakantieplek. Alle campings van Villatent hebben veel faciliteiten en minimaal 4 sterren. Zo weet je altijd dat je goed terecht komt! Daarnaast is er genoeg te beleven voor jong en oud. Zoeken jullie een camping middenin de natuur, bezoeken jullie juist graag veel dorpjes of ondernemen jullie graag veel activiteiten? Er is voor iedereen een geschikte Villatent!

Tips voor een geslaagde vakantie met jullie hond(en)

Neem je je hond(en) mee op vakantie, dan is het slim om je goed voor te bereiden. Ook voor de hond is het natuurlijk gek om ineens niet meer op zijn vertrouwde plek te zijn, maar in een tent te ‘wonen’! Lees daarom zeker even de blog van hondentrainster Judith Lissenberg met tien handige tips als je gaat kamperen met je hond. Neem bijvoorbeeld een vertrouwd speeltje en meerdere waterbakken mee op vakantie. Ook geven we je natuurlijk graag nog meer praktische informatie over jullie hond meenemen op vakantie in een Villatent. Zijn er bepaalde inentingen nodig, moet de hond gechipt zijn en wat zijn de regels op de camping? We hebben alles overzichtelijk op een rijtje gezet.

Boek vandaag nog jullie vakantie met hond

Kunnen jullie niet wachten om samen met jullie viervoeter te genieten van een heerlijke vakantie? Met Villatent weet je zeker dat het met dat genieten wel goed komt! We zorgen ervoor dat jullie van alle gemakken zijn voorzien en dat jullie helemaal kunnen ontspannen. Vragen over een bepaalde camping of over glamping met je hond? Neem gerust contact met ons op, we helpen je met plezier verder! Weet je alles wat je wilt weten? Boek dan vandaag nog jullie welverdiende vakantie!

Boek een safaritent
 
 

Meer inspiratie nodig?

Hierboven zie je slechts een kleine greep uit ons volledige glampingaanbod. Bekijk onderstaande pagina en laat je inspireren door alle campings.
Bekijk ons complete campingaanbod