Villatent
Safaritent Nederland

Glamping Overijssel

 
  • Luxe glampingtenten in Overijssel
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op hoogwaardige campings

Verrassend veelzijdig: Glamping in Overijssel

Genieten jullie deze zomer van al het moois wat glamping in Overijssel te bieden heeft? Ook in deze provincie vind je namelijk onze prachtige Villatenten. In zo’n luxe tent geniet je van al het moois wat de natuur te bieden heeft en dat vanuit een compleet ingerichte en zeer luxe tent! We vertellen je graag meer over wat je kan verwachten van een vakantie in een Villatent en op welke leuke camping je terecht komt in Overijssel. Want wat ons betreft is het zo klaar als een klontje: voor een heerlijke vakantie moet je in Overijssel zijn!

 

Wat kan je verwachten van glamping in Overijssel?

Kies je voor glamping in Overijssel met Villatent, dan staat er bij aankomst op een prachtige Twentse camping een volledig ingerichte tent voor je klaar! Geen gesjouw met jullie eigen tent, maar wél genieten van het echte kampeergevoel. Maar dan wel met net dat beetje extra. Een lekker bed bijvoorbeeld en jullie eigen badkamer! Daarnaast is er een keuken aanwezig inclusief volledige inventaris. Ook lekker kokerellen hoef je tijdens je vakantie dus niet te laten! Geen zin om in de keuken te staan? Bereid dan je maaltijd op de luxe Outdoorchef barbecue. Of ga lekker een hapje eten in het restaurant op de camping. 

Volop plezier op camping De Papillon

Onze safaritenten in Overijssel zijn te vinden op camping De Papillon. Een verblijf op deze camping staat garant voor een heerlijke vakantie. Zeker voor kinderen is hier van alles te beleven. Zo zijn er ruime speelvelden en is er op elk kampeerveld een speeltoestel aanwezig. Met zowel een zwembad als een zwemvijver is er aan waterplezier geen gebrek. Voor de enthousiaste vissers is er een mooie visvijver voor uren visplezier. In het hoogseizoen kunnen jong en oud daarnaast genieten van alle leuke activiteiten die worden georganiseerd door het enthousiaste animatieteam.

 

Een duurzame vakantie in Overijssel

Kies je voor een vakantie op camping De Papillon, dan vier je vakantie op een zeer duurzame camping! Van slim watergebruik tot speeltoestellen van duurzame materialen, op de camping wordt duurzaamheid in alle facetten doorgevoerd. Vaak op een heel onopvallende manier, zodat je er nauwelijks erg in hebt. De camping heeft in 2015 zelfs een internationale duurzaamheidsprijs gewonnen. Zo vieren jullie onbezorgd vakantie in de wetenschap dat de camping waarop je verblijft bijdraagt aan een duurzamere wereld. Als dat niet bijdraagt aan een nog fijner vakantiegevoel!

Genieten van een natuurrijke vakantie

Ook de natuur mag natuurlijk niet ontbreken tijdens glamping in Overijssel. In deze prachtige provincie is mooie natuur gelukkig altijd om de hoek! Zowel op als buiten de camping kan je volop genieten van de aanwezige natuur. Er zijn volop mogelijkheden voor mooie wandel- en fietstochten. Achter de camping ligt het prachtige Almelo-Nordhorn kanaal, een natuurreservaat en broedgebied van vele vogels. Maar ook buiten de camping vind je de mooiste waterstroompjes en bossen. Voor een natuurrijke vakantie zit je op Camping De Papillon zeker goed!

 

Gastvrije ontvangst in Twente

Bij Villatent zijn we zeer kritisch bij de keuze van onze campings. Alleen de campings die voldoen aan onze hoge eisen komen in aanmerking voor onze Villatenten. Jullie vakantieplezier is namelijk heel belangrijk voor ons. Camping De Papillon voldoet aan alle voorwaarden om jullie een heerlijke vakantie te geven. Denk bijvoorbeeld aan alle faciliteiten die er zijn en de uitstekende ligging. De camping krijgt daarnaast hoge cijfers van andere vakantiegangers op Zoover. Maar ook de gastvrijheid van de eigenaar en alle medewerkers dragen bij aan het succes van jullie glampingvakantie in Overijssel.

Boek vandaag nog jullie glamping in Overijssel

Kunnen jullie ook niet wachten om jullie vakantie in Overijssel te gaan doorbrengen? Genieten van de prachtige natuur, lekker zwemmen in de zwemvijver, een potje voetballen op het voetbalveld en leuke uitstapjes maken. En vergeet daarbij niet jullie geweldige accommodatie, een luxe safaritent die is voorzien van alles wat nodig is voor een geweldige vakantie? Klinkt dit jullie ook als muziek in de oren? Boek dan vandaag nog jullie vakantie en laat de voorpret beginnen!