Villatent

Safaritent Jura

 
  • Luxe safaritenten in Frankrijk
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op hoogwaardige campings

De perfecte vakantie in een safaritent in Jura

Zin om de bergen van Jura te gaan ontdekken, dan kunnen wij je een safaritent in de Jura van harte aanbevelen! De safaritenten van Villatent zijn de perfecte manier om kennis te maken met glamping in de Jura. Luxe kamperen, met het gemak en comfort van thuis! In de safaritent is alles aanwezig voor een geslaagde vakantie. Van een lekker bed tot een eigen badkamer. Voor een lekkere maaltijd hoef je de tent niet uit, want jullie hebben een volledig ingerichte keuken tot je beschikking! En ook op de Outdoorchef gasbarbecue bereid je in een oogwenk een heerlijke maaltijd. 

 

Verblijf in een safaritent met uitzicht op de Jura-bergen

Onze tenten in het Jura-gebergte staan op camping La Roche d’Ully. Kan je je al voorstellen dat je straks elke ochtend tijdens het ontbijt geniet van een prachtig uitzicht op de indrukwekkende bergen rondom de camping? En natuurlijk kan je hier ook talloze wandelingen maken. Neem de wandelschoenen dus zeker mee! Mochten bergwandelingen niet je voorkeur hebben, dan is er alsnog genoeg te beleven op en rondom deze 4-sterrencamping. Net naast de camping ligt een groot waterpark waarbij voor campinggasten de toegang gratis is. Je vindt hier mooie zwembaden, grote glijbanen, maar ook een fijne wellness om helemaal te ontspannen.

De perfecte camping met kinderen

Extra leuk: Camping La Roche d’Ully is een zogenaamde Kids camping. Kids Campings zijn speciaal gericht op kinderen. In het hoogseizoen is er een meertalig animatieteam wat de leukste activiteiten organiseert. De kinderen kunnen hun lol op met activiteiten als boogschieten, trampoline springen, knutselen en speurtochten. Tijdens de activiteiten van de miniclub wordt er veel aandacht besteed aan de natuur. Naast deelnemen aan de activiteiten van het animatieteam of een duik nemen in het zwembad, kan je op de camping ook een potje volleyballen, tafelvoetballen, tafeltennissen of springen op het springkussen.

Prachtige tenten en deze geven een luxe gevoel. Goede communicatie met Villatent en er wordt snel gereageerd op vragen. Goede Service! – heer Oorschot

Een milieuvriendelijke vakantie op een ecologische camping

Willen jullie graag duurzaam op vakantie? Dan zit je zeker goed op camping La Roche d’Ully! De camping zet zich namelijk op diverse wijzen in voor het milieu. De camping is erkend als vogelreservaat en probeert haar invloed op de natuur zo klein mogelijk te houden. Daarnaast is er een biologische moestuin bij de receptie van de camping, waar de kinderen mogen meehelpen! 

Ontdek Jura vanuit jullie safaritent

Naast vele wandelingen vanaf de camping, is het voor de sportievelingen ook mogelijk met een mountainbike de omgeving te verkennen. Veel mountainbike liefhebbers komen speciaal naar deze omgeving vanwege de ideale mountainbike omstandigheden. Maar in de Jura vind je niet alleen prachtige natuur, ook qua cultuur is dit een prachtige plek. Vlakbij ligt bijvoorbeeld UNESCO-stad Besançon, wat zeker een bezoek waard is. Daarnaast ligt de camping aan de stad van het historische stadje Ornans, wat niet voor niets regelmatig met Venetië wordt vergeleken. 

Van alle gemakken voorzien met Villatent

Villatent zorgt er graag voor dat jullie vakantie in een safaritent in de Jura-bergen tot in de puntjes verzorgd is. Niet alleen jullie verblijf, ook wat betreft service kan je rekenen op het team van Villatent en natuurlijk de medewerkers van de camping. Voor het boeken en alle vragen tot aan jullie vertrek ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen. Ook op de camping staan er gastvrije medewerkers klaar om je te helpen met vragen of natuurlijk voor tips over de omgeving. Willen jullie komende vakantie ook genieten van het indrukwekkende Jura-gebergte? Reserveer dan vandaag jullie luxe safaritent nog!

Boek een safaritent in Frankrijk