Villatent
Safaritent Nederland

Safaritent huren met tieners

 
  • Luxe safaritenten in Nederland
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op hoogwaardige campings

Een safaritent huren met tieners: een geslaagde vakantie

Een safaritent huren met tieners is een goed idee! Je hoeft niet te slepen met de hele inventaris, iedereen slaapt op een lekker bed en je ervaart de gezelligheid die bij kamperen hoort volop. Want hoewel niet alle vakantiebestemmingen met tieners een groot succes zijn, hebben we bij Villatent de leukste campings uitgezocht om het ook hen naar de zin te maken. Denk aan een camping met veel leeftijdsgenoten, veel activiteiten om te ondernemen en een leuk animatieprogramma. Natuurlijk verschilt het specifieke aanbod per camping, maar we helpen jullie graag met het vinden van de camping die perfect bij jullie past.

 

Een safaritent huren met tieners op de leukste plekken

Willen jullie tieners graag naar het buitenland of juist niet te ver reizen? Met Villatent is het allebei geen probleem! Zo hebben we in Nederland bijvoorbeeld camping Betuwestrand die heel geschikt is voor een vakantie met tieners. Er zijn veel leuke activiteiten te ondernemen en ook het animatieteam verzorgt een aantrekkelijk programma. Liever juist wel wat zuidelijker? Ook camping Le Canigou richt zich in de zomermaanden helemaal op tieners en hun ouders. Het Outdoor-activiteitenprogramma bevat stoere activiteiten als raften, mountainbiken en canyoning. Verder kan je in Italië terecht met je tieners, bijvoorbeeld op camping Punta Navaccia. Op het naastgelegen meer kan je de leukste watersporten beoefenen en alle jongeren verzamelen zich vaak op een bepaald deel van het strand. Daarnaast is er een overdekte discotheek voor in de late uurtjes.

Zeer uitgebreide beschrijving (blauwe boek) van alle activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving. Enthousiaste jonge Nederlandse eigenaar die trots is op zijn bedrijf. Leuke en gezellige eetgelegenheid. Rustige ligging. Er werden leuke outdoor activiteiten georganiseerd door een enthousiast Nederlands team. – Cora verbleef op camping Le Canigou

Voor iedereen de perfecte vakantie

Wat voor camping spreekt jullie het meeste aan? Natuurlijk is geen enkel gezin hetzelfde en ook geen enkele tiener heeft precies dezelfde wensen. Dankzij de grote diversiteit van onze campings zit er echter ongetwijfeld een camping bij die aan al jullie wensen voldoet. Op veel campings is in het hoogseizoen van alles te beleven, van een leuk animatieprogramma tot allerlei andere mogelijkheden, zoals watersporten. Daarnaast liggen sommige campings vlakbij grote steden en andere juist weer direct aan de kust of middenin de natuur. Wat voor vakantie past het beste bij jullie?

Van alle gemakken voorzien in een safaritent

Niet alleen voor de tieners, maar voor het hele gezin moet het een fijne vakantie zijn! In onze volledig ingerichte safaritenten gaat dat zeker goedkomen. Zo beschikken onze tenten over alle benodigdheden voor jullie vakantie, waardoor je vrijwel niets van huis hoeft mee te nemen. Comfortabele bedden, een volledig ingerichte keuken, fijne meubels: het is er allemaal! Ook zaken als een waterkoker en koffieautomaat ontbreken niet. Daarnaast staat er altijd een Villatent hangmat klaar voor fijne middagdutjes. En hoe kan je een fijne vakantiedag beter afsluiten dan met een lekkere barbecue? In een Villatent heeft het hele gezin een fijne vakantie!

Een persoonlijk advies voor jullie vakantie

Een safaritent huren met tieners is wat ons betreft garantie voor een geslaagde vakantie. Om er zeker van te zijn dat jullie op een camping terecht komen die helemaal bij jullie past, geven we met plezier een persoonlijk advies. Komen jullie er dus niet helemaal uit bij het kiezen van de camping? Neem dan zeker even contact met ons op, zodat we jullie kunnen helpen! We zorgen er graag voor dat jullie vakantie zo zorgeloos mogelijk verloopt, dan begin tot eind!

 
 

Meer inspiratie nodig?

Zit jouw ideale camping er nog niet tussen? Geen zorgen! Bovenstaande campings zijn slechts een greep uit ons hele campingaanbod. Bekijk onderstaande pagina en laat je inspireren.
Bekijk ons complete campingaanbod