Villatent
Safaritent Nederland

Safaritent huren met kinderen

 
  • Luxe safaritenten in Europa
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op kindvriendelijke campings

Een safaritent huren met kinderen voor een leuke vakantie

Een safaritent huren met kinderen, dat is wat ons betreft het perfecte onderkomen voor een geslaagde vakantie. Kinderen zijn het liefst de hele dag buiten en jullie vakantie is hier de ideale gelegenheid voor. Wat is er dan fijner dan verblijven in een tent, waarbij het zeker goedkomt met dat buiten zijn? Kamperen kan nogal wat stress opleveren als je met je eigen tent gaat. Er moeten veel spullen worden meegenomen en de kans dat je iets vergeet of dat er een luchtbed lek gaat is groot. Een safaritent biedt je wel de voordelen van het kamperen met kinderen, maar dan zonder de nadelen. Er staat namelijk een compleet ingerichte tent voor jullie klaar. Zo kunnen jullie de vakantie gelijk al ontspannen en zonder stress beginnen: ideaal!

 

Een safaritent huren met kinderen op de leukste campings

Kies je ervoor een safaritent te huren bij Villatent, dan kom je altijd terecht op de leukste campings. Het grote voordeel is dat al onze campings kindvriendelijk zijn, daar hoef je dus niet speciaal op te letten bij het kiezen van jullie favoriete camping. Daarnaast kan je zoeken op campings die speciaal geschikt zijn voor kinderen van een bepaalde leeftijd. Zo is de animatie soms op jongere kinderen of juist op tieners afgestemd. Daarnaast hebben de campings veel faciliteiten en zijn er in de omgeving veel leuke activiteiten te ondernemen voor jong en oud.

Van alle gemakken voorzien in een safaritent

Kiezen jullie voor een vakantie in een safaritent, dan zijn jullie tijdens de vakantie van alle gemakken voorzien. In de safaritent zit bijvoorbeeld een keuken inclusief complete keukeninventaris. Van een grote koelkast en koffie automaat tot een compleet servies. Breng de nacht door in een comfortabel bed en geniet overdag van de fijne loungemeubels. Of doe een dutje in de Villatent hangmat! De Outdoorchef gasbarbecue die bij de tent hoort maakt het vakantieplaatje helemaal compleet. Graag eigen sanitair? Kies dan voor een tent inclusief sanitair. Deze tenten hebben een douche, toilet en wastafel.

We zijn eerder met Villatent op vakantie geweest en zoals eerder weer een heel prettig verblijf geweest. De tent is keurig en goed voorzien! De bedden zijn erg fijn. De Camping was mooi gelegen met een fijn zwembad. De kinderen hebben lekker gespeeld en er waren veel vriendjes. – Manda A. verbleef op camping Les Pêcheurs

Geniet samen in een safaritent

Een safaritent is de perfecte locatie om tijd samen door te brengen. De grote tafel op jullie overdekte veranda is de perfecte plek voor gezellige maaltijden en het spelen van eindeloos veel spelletjes. Daarnaast is er genoeg te beleven op de camping en in de omgeving, waardoor jullie je zeker niet zullen vervelen op vakantie. Doordat alles voor jullie vakantie klaar staat bij aankomst, kan de vakantie direct beginnen. Je bent niet nog druk met het uitladen van de auto en het opbouwen en inrichten van de tent. Het enige wat je hoeft te doen is je kleding in de kast te leggen en jullie tijd met elkaar kan direct beginnen!

Een persoonlijk advies bij het huren van jullie safaritent met kinderen

Willen jullie ook genieten van een vakantie met (kleine) kinderen in een safaritent? Ontdek met de verschillende glamping thema’s welke camping het beste bij jullie wensen past. Kom je er niet helemaal uit? We geven je ook graag een persoonlijk advies! Geef ons een belletje of vul het contactformulier in. Aan de hand van jullie ideale vakantie geven wij je advies over de perfecte camping. Alles wat jullie dan nog rest is het boeken van jullie safaritent en het verheugen op een luxe gezinsvakantie!

Boek een safaritent
 

Meer inspiratie nodig?

Bovenstaande campings zijn slechts een greep uit ons complete campingaanbod. Bekijk onderstaande pagina en laat je inspireren.
Bekijk ons complete campingaanbod