Villatent
Safaritent Nederland

Glamping last minute Nederland

 
  • Luxe safaritenten in Nederland
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op hoogwaardige campings

Geniet van glamping, ook last minute in Nederland!

Op zoek naar fijne glamping, liefst last minute in Nederland? Ook voor een relaxte vakantie in ons eigen land kan je last minute bij Villatent terecht! Onze luxe safaritenten staan namelijk op prachtige campings in Nederland. Omdat onze tenten volledig zijn ingericht hoef je, naast jullie kleding, vrijwel geen bagage mee te nemen. Zo kan je volledig ontspannen op vakantie gaan en hoef je niet de vele bagage in de auto te proppen. Daarnaast is de reis naar een camping in Nederland nooit al te lang, waardoor jullie vol energie aan jullie vakantie kunnen beginnen!

 

Genieten van last minute glamping op de mooiste locaties in Nederland

Een extra voordeel van een vakantie via Villatent, is dat je altijd op prachtige locaties verblijft. We zijn namelijk kritisch bij het uitzoeken van nieuwe glampings in Nederland en zorgen ervoor dat het jullie aan niks ontbreekt op vakantie. Zowel in jullie tent als op de camping. Ook in de omgeving van de campings is veel te ondernemen. Denk aan prachtige natuurgebieden, zoals De Hoge Veluwe, het Limburgse Meerssenerbroek en de Sallandse Heuvelrug. Maar ook voor het bezoeken van gezellige Nederlandse steden of bezienswaardigheden is een Villatent een ideale uitvalsbasis! 

Het verblijf in de luxe Villatent was erg fijn en gezellig. Een erg leuke camping en prachtige omgeving waar veel te doen is. – Lieke verbleef op Camping ‘t Geuldal

Volop luxe in jullie volledig ingerichte safaritent

Villatent maakt glamping graag zo luxe mogelijk. Bijvoorbeeld door het verzorgen van een zeer volledige inrichting van jullie tent. Alles wat je nodig hebt voor jullie vakantie is aanwezig. Natuurlijk zijn er lekkere bedden en fijne meubels. Daarnaast is er een volledig ingerichte keuken in de tent, waardoor jullie lekker kunnen koken. Of steek gemakkelijk de Outdoorchef gasbarbecue aan! Op de overdekte veranda is het heerlijk vertoeven aan de grote steigerhouten tafel. Gezelligheid kent geen tijd, en dat geldt zeker voor jullie glampingvakantie in een Villatent!

Meer lezen over de keuze voor een last minute vakantie of zekerheid door het al vroeg boeken van jullie vakantie? Lees ook onze blog over dit onderwerp.

Last minute op vakantie met kinderen

Willen jullie met kinderen last minute een glampingvakantie in Nederland boeken? Goed nieuws, want al onze campings zijn kindvriendelijk. Je komt dus altijd terecht op een fijne plek voor het hele gezin! Wel besteden sommige campings in het hoogseizoen speciaal aandacht aan een bepaalde leeftijdscategorie. Zoeken jullie bijvoorbeeld een camping speciaal voor tieners, wacht dan niet te lang met boeken van een plekje op bijvoorbeeld camping Betuwestrand. Maar dankzij de vele voorzieningen op onze campings weten we zeker dat jullie met de kinderen op elke camping in Nederland een fijne vakantie zullen hebben!

Last minute jullie glamping vakantie boeken

Ook het boeken van jullie glamping, last minute in Nederland, maken we graag zo gemakkelijk mogelijk. Vaak vind je tussen onze Aanbiedingen diverse mogelijkheden voor leuke last minutes. Je kan natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Ook geven we graag een persoonlijk advies over een camping die goed bij jullie en jullie wensen past. Want ook als je kiest voor een last minute vakantie is het belangrijk dat jullie op een passend plekje verblijven. Ons enthousiaste team zit klaar om je op weg te helpen!