+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

✅ Gratis omboekgarantie
Zorgeloos op vakantie met Villatent
✓ Boek met garantie

Glamping met kinderen

  1. Glamping kinderen

Glamping met kinderen, de ideale combinatie!

Glamping en kinderen zijn perfect te combineren. Alle uitdagingen waar je voor komt te staan tijdens kamperen met kinderen, worden namelijk ondervangen als je verblijft in een fijne Villatent. Zo staat jullie tent bij aankomst al klaar. Daardoor hoef je na een lange reis niet meer aan de slag met het opzetten van de tent. Ook de complete inventaris is aanwezig in de tent, zodat je zelf nergens meer aan hoeft te denken. Want als je op vakantie gaat met kinderen zijn er immers al genoeg dingen waar je aan moet denken. Daarom staat er een complete tent met inventaris, maar ook met een fijne barbecue voor jullie klaar.

 

Ontdek de voordelen van glamping met kinderen

Glamping met kinderen kent veel voordelen. Een groot voordeel is dat onze Villatenten allemaal op kindvriendelijke campings staan. Daarnaast staan de Villatenten vaak op een gezellig veld, waardoor kinderen gemakkelijk samen kunnen spelen. Ook zijn er op de campings meerdere Nederlanders aanwezig, waardoor je kinderen makkelijk vriendjes maken. Elke camping selecteren we daarnaast op voorzieningen, maar ook op de aanwezigheid van een actief animatieteam in het hoogseizoen. Maar er worden niet alleen veel activiteiten georganiseerd door het animatieteam, er zijn ook veel andere leuke dingen te beleven op de camping. Zo zijn er allerlei speelvoorzieningen en hebben de meeste campings een heerlijk zwembad of ander zwemwater in de buurt.

Vakantie in een heus kasteel

Wil je jouw kinderen verrassen met een vakantieverblijf waar ze zich de koning te rijk voelen? Zo vond de dochter van Anne Huisman hun luxe Villatent net een kasteel. In onze luxe, ruime Villatenten is alle ruimte voor de kinderen om te spelen. Hebben jullie de pech van een regenbui tijdens jullie vakantie? Dan is er in de tent alsnog volop ruimte om lekker te spelen. En natuurlijk zijn er de activiteiten van het animatieteam. Daardoor heb je zelfs even tijd voor een lekker dutje in jullie eigen hangmat.

De hele dag lekker buiten op de camping

Na een heerlijke glampingvakantie met kinderen kom je altijd thuis met een lekkere blos op je wangen. Want de hele dag buiten zijn, is dat niet één van de fijnste dingen van de zomervakantie? Zeker kinderen vinden het heerlijk om de hele dag buiten te spelen. In een Villatent is buiten gelukkig nooit ver weg. Er is altijd een mogelijkheid om lekker te zwemmen. En met minder mooi weer kan er op de veranda een spelletje worden gedaan. Geniet dus lekker van de buitenlucht met daarbij de luxe van een heerlijke safaritent.

Dichtbij of verder weg, glamping met kinderen kan overal

Wil je graag op vakantie dichtbij huis of ga je liever naar een bestemming buiten Nederland? Onze Villatenten zijn in steeds meer landen te vinden. Daardoor kan je dichtbij huis naar een Nederlandse camping, maar is er ook volop gelegenheid om het warme weer op te zoeken in Frankrijk, Spanje, Italië of Kroatië. Vind met onze selectiecriteria gemakkelijk de camping die voldoet aan al jouw wensen. Eén ding is zeker, glamping met kinderen wordt in een Villatent zeker een succes!