Villatent
Glamping

Luxe gezinsvakantie

 
  • Glamping = glamorous camping
  • Villatenten in 5 Europese landen
  • Campings met minimaal 3 sterren

Een luxe gezinsvakantie beleef je in een Villatent!

Een Villatent is de perfecte locatie voor een luxe gezinsvakantie. In onze luxe safaritenten ben je namelijk van alle gemakken voorzien! En omdat onze tenten altijd op kindvriendelijke campings staan, zijn er genoeg vriendjes en vriendinnetjes voor je kinderen. Daarnaast kan je in het hoogseizoen deelnemen aan allerlei activiteiten. De meeste campings hebben dan namelijk een enthousiast animatieteam! Maar buiten deze activiteiten om is er nog veel meer te beleven rondom jullie Villatent. Onze campings hebben namelijk de leukste faciliteiten, van een luxe zwemparadijs tot een lekker restaurant.

 

In welk land gaan jullie op een luxe gezinsvakantie?

Hebben jullie een favoriet vakantieland? Grote kans dat je ook daar terecht kan in onze luxe Villatenten! Onze safaritenten zijn namelijk in steeds meer landen te vinden. Natuurlijk kan je dichtbij huis terecht op leuke campings in Nederland. Maar ook in het bourgondische vakantieland Frankrijk vind je onze tenten op tal van leuke campings. Een vakantie aan de kust of liever hoog in de Franse alpen? Het kan allemaal! Een ander land met een prachtige kustlijn en een heerlijk klimaat is Spanje. En wat dacht je van een vakantie in culinair Italië of zelfs Kroatië? Villatent brengt een luxe gezinsvakantie binnen handbereik!

Je vakantie doorbrengen in een echte glamping tent

Op de dag van vertrek controleer je nog een laatste keer of jullie alles bij je hebben voor jullie glampingvakantie. En dat is zo gedaan, want zoveel hoef je niet mee te nemen! Het belangrijkste is natuurlijk je zwemkleding en het speelgoed voor de kinderen. Bij aankomst staat er namelijk een compleet ingerichte Villatent voor je klaar. Inclusief bedden, fijne meubels en een keuken met complete keukeninventaris. Zelfs aan je kopje thee of koffie hebben we gedacht. Kies je voor een Villatent met sanitair? Dan beschik je ook nog eens over een badkamer met douche, toilet en wastafel. Zo begint het vakantiegevoel al op het moment dat je thuis de deur achter je dicht trekt!

 

Volop vriendjes en vriendinnetjes op de camping

Als je met het gezin op vakantie gaat, is het belangrijk dat je kinderen lekker kunnen spelen. Want als de kinderen zich vermaken, dan komt het met het vakantiegevoel van de ouders ook wel goed! Onze Villatenten staan altijd op kindvriendelijke campings. Naast alle faciliteiten waar ze zich mee kunnen vermaken, zijn er ook veel andere kinderen aanwezig om mee te spelen. En doordat de Villatenten op onze campings gezellig bij elkaar staan, kunnen de kinderen fijn met elkaar spelen!

Jouw luxe gezinsvakantie boek je gemakkelijk bij Villatent

Met kinderen ben je vaak afhankelijk van het hoogseizoen om op vakantie te gaan. Om zeker te weten dat jullie plek op die ene fijne camping niet vergeven is, is het daarom slim om op tijd jullie vakantie te boeken. Weet je nog niet goed welke camping nu het beste aansluit? Met de verschillende filters vind je gemakkelijk een camping die past bij jullie wensen. Wil je een persoonlijk advies bij het maken van deze keuze? Dan helpen we je graag!

Boek vandaag nog jullie luxe gezinsvakantie en geniet komende vakantie van een heerlijk verblijf in één van onze safaritenten!

 
Boek jouw glamping vakantie