Villatent
fietsvakantie glamping

Fietsvakantie glamping

 
  • Luxe safaritenten in Europa
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op hoogwaardige campings

Genieten van de fietsvakantie met glamping

Een succes maken van de fietsvakantie doe je met glamping! Een luxe safaritent is namelijk het perfecte onderkomen om uit te rusten van jullie lange fietstochten. Daarnaast zijn onze tenten gelegen op prachtige campings op mooie centrale locaties, waardoor ze een perfecte uitvalsbasis vormen voor jullie fietsvakantie. Na een lange dag fietsen lekker in een luxe loungestoel plaatsnemen en de barbecue aanzetten voor een smakelijke maaltijd. Klinkt goed toch? Na die maaltijd volgt een gezellige avond op jullie overdekte veranda. En de nacht brengen jullie door in een heerlijk bed. Zo wordt je na een goede nacht uitgerust wakker om jullie tocht te vervolgen!

 

Een comfortabele fietsvakantie met glamping

In de tenten van Villatent ben je tijdens jullie fietsvakantie van alle gemakken voorzien. We zorgen er namelijk voor dat alles aanwezig is voor een fijn verblijf. Denk aan een volledig ingerichte keuken met inventaris, maar ook comfortabel meubilair en natuurlijk fijne bedden. Ook zijn er genoeg zitplaatsen om lekker uit te rusten, er staat zelfs een hangmat voor jullie klaar! In sommige tenten is er sanitair aanwezig, bij andere tenten is het algemene en uiteraard schone sanitair op loopafstand van jullie tent.

Ontdek het mooie Nederland of ga over de grens

Waar willen jullie gaan genieten van jullie fietsvakantie? Willen jullie Nederland beter leren kennen of genieten van bijvoorbeeld de vele Franse zonne-uren? De campings van Villatent vind je bijvoorbeeld verspreid over Nederland, waardoor je perfect van camping naar camping kunt fietsen. Ook in Frankrijk heb je hier zeker de mogelijkheid voor! Daarnaast hebben we campings in Italië, Spanje en Kroatië. Wil je een fietsvakantie houden, maar op één locatie verblijven? Dan zijn al onze campings heel geschikt, alhoewel sommige campings in de bergen wel voor een flinke uitdaging zorgen wat conditie betreft. Zo is er voor iedereen een geschikte locatie!

Heerlijk rustige camping. Heel vriendelijk personeel. Tent was erg ruim en voorzien van alle gemakken. – Jochem verbleef op Le Coin Tranquille

Onze campings zijn de perfecte uitvalsbasis voor jullie fietsvakantie

Bij Villatent zoeken we onze campings nauwkeurig uit. Zo verblijf je altijd op een camping met 4 of 5 sterren en vriendelijke medewerkers. Na een mooie fietstocht wordt je hartelijk welkom geheten en kan je bij aankomst in jouw tent lekker relaxen. Op veel campings is het mogelijk op de camping te eten of eten af te halen. Wel zo fijn als je moe bent van een dag fietsen. Natuurlijk kan je in de volledig ingerichte keuken in jullie tent ook gemakkelijk zelf een lekkere maaltijd op tafel zetten. 

Een persoonlijk advies over passende campings

Willen jullie van camping naar camping fietsen, dan hebben jullie een prachtige fietsvakantie met glamping voor de boeg! Het boeken daarvan kan wat meer werk zijn, omdat je voor elke camping apart moet boeken. Neem daarom voordat je gaat boeken even contact met ons op. Wij kunnen met je meedenken over geschikte campings, maar ook de boeking verzorgen, zodat jullie vakantie vlekkeloos gaat verlopen! Het is fijn alle overnachtingen vooraf al geboekt te hebben, zodat je je hier niet meer mee bezig hoeft te houden tijdens de vakantie. Zo is het alleen nog maar genieten van het landschap, het fietsen en van de mooie campings waar je terecht komt!

Boek een safaritent
 
 

Meer inspiratie nodig?

Zit jou ideale camping er nog niet tussen? Geen zorgen! Hierboven zie je slechts een greep uit ons volledige campingaanbod. Bekijk onderstaande pagina en laat je inspireren.
Bekijk ons complete campingaanbod