Country Resort de Papillon | Nederland

 1. Country Resort de Papillon
 

Country Resort de Papillon

Een 5-sterren camping midden in de natuur in het mooie Twente

Country Resort de Papillon is een veelzijdig vakantiepark met vele voorzieningen. Op het park vind je een winkel, snackbar, restaurant, recreatievijver, visvijver, recreatieteam, tennisbaan en voetbalveld. Of je nu van tennis of voetbal houdt, of liever wandelt of fietst. Er valt voor iedereen wat te beleven op Country Resort de Papillon! De camping loopt voorop op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Van de speeltoestellen tot de toiletten, alles is duurzaam ingericht.

Getest door mamaisthuis.nl

"Wat een geweldige week is het geweest. Onze mooie Villatent, de gastvrijheid van Alex en alle medewerkers van De Papillon. Het verblijf op de mooie camping en de leuke uitstapjes die we in de omgeving hebben gemaakt. We genieten nog steeds van de vele beelden van deze week die in ons land schijnen met het gevoel dat we twee weken lang in de Franse zon zitten". Benieuwd naar de Mamaisthuis.nl ervaring? Lees de blog.

Villatenten op Country Resort de Papillon

Op Papillon staan onze Villatent Nomad safaritenten, volledig ingericht voor maximaal zes personen. De tenten beschikken allemaal over airco en verwarming. De Villatenten staan op veld B en zijn op de kaart aangegeven met de nummers 1 t/m 10. De tenten staan op een autovrij kampeerveld. Je kunt met de auto naar de tent om de bagage uit te laden, daarna moet de auto op de daarvoor bestemde parkeerplaats geparkeerd worden. Elke tent heeft een eigen parkeerplaats, op korte loopafstand van de tenten.

Tip: Het IJskuip van Erve Kuiper is zeer bekend in Twente en ligt op loopafstand van de camping. Bij de eerste zonnestralen fietsen mensen van heinde en ver door om het eerste ijsje van het jaar te kopen. Wist u dat hun ijs is bekroond met het beste ijs van Europa? Dus geniet ervan!

Zwembad

Country Resort de Papillon heeft een overdekt zwembad met een openingsdak. Voor de kleintjes is er een apart kinderbadje met speeltoestellen. Voor nog meer plezier met water is er een interactieve waterspeelplaats waar het water spontaan van de kleurrijke vloer stroomt. Hebben de kinderen zin om te varen, uit de kabelbaan te stappen of zandkastelen te bouwen? Ga dan naar de grote recreatievijver met zandstrand. In het water ligt een één meter hoge opblaasbare ijsberg, die garant staat voor urenlang klimplezier!

Activiteiten en vermaak

Het animatieteam biedt activiteiten en voorstellingen voor alle leeftijden. Schattenjachten, shows en ambachten - alles is mogelijk. Tijdens de vakantieperiodes is er een speciaal recreatieprogramma. Bovendien heeft elke camping zijn eigen speeltuin.

Leuk nieuws: de camping heeft een kabouterpad aangelegd in het bos! Ga samen op zoek naar alle kabouters die verstopt zijn. 

Tip: In het dorp Denekamp worden veel activiteiten georganiseerd. Denk aan de zomerbeurzen, het dorpsfeest eind juli, het Oldtimerfestival in september of het Denekamp Undercover in oktober. Wil je meer weten over deze activiteiten? Je kunt hierover lezen op de website van de Papillon.

 
 1. Aan grote speel- en zwemvijver
 2. Plezier, rust en natuur
 3. Overdekt zwembad en waterspraypark
 
Boek nu of neem een optie

Villatenten op de Papillon(1)

Vanaf
€ 483

Country Resort De Papillon | Villatent Nomad | 6 pers.

Nederland, Overijssel, Denekamp
62JaJaNee
   
  Boek deze Villatent
   

  Camping

  1. 61 - 250 plaatsen
  2. 0 - 250 km
  3. Kinderen tot 6 jaar
  4. Kinderen van 6 tot 12 jaar
  5. Bijzettent toegestaan
  6. Wasmachines
  7. Aan een meer
   

  Recreatie

  1. Tennisbaan
  2. Fietsverhuur
  3. Sportveld
  4. Voetbalveld
  5. Volleybalveld
  6. Speeltuin
  7. Miniclub
  8. Animatie
  9. Discotheek
   

  Eten en drinken

  1. Restaurant
  2. Broodverkoop
  3. Bar
  4. Snackbar
  5. Winkel
   

  Zwemmen

  1. Buitenzwembad
  2. Binnenzwembad
  3. Kinderzwembad
   

  Bijzonderheden

  Wifi
  Betaald
  Beddengoed
  Dekbedovertrek
  Toeristenbelasting
  Ter plaatse te betalen
  Borg
  Ter plaatse te betalen, 65 euro via pin betalen. 
  Bijzettentjes 
  Niet toegestaan 
  Extra's
  Airco en verwarming zijn aanwezig in de tent

   

  Openingstijden

  Camping
  1 april t/m 30 oktober 2022
  Zwembad
  1 april t/m 30 oktober 2022
  Animatie
  Tijdens de schoolvakanties
  Catering
  1 april t/m 30 oktober 2022
  Winkels
  1 april t/m 30 oktober 2022

   
  Plattegrond bekijken
   
   
   

  De omgeving

  Voor iedereen een passende camping

  Country Resort de Papillon is een natuurcamping in het mooie Twente. Er zijn veel fiets- en wandelroutes in de omgeving en de camping is omgeven door hagen, rivieren, weilanden en mooie dorpjes. Hier kun je je laten verrassen door het rijke en gevarieerde landschap en de landelijke rust. Het Duitse dorpje Bentheimer Forest is met de fiets te bereiken. Er zijn veel excursies in de omgeving, zoals de Lattropsterrenwacht en het Denekamp Natuurmuseum. 

   
  Boek nu op de Papillon