Wij zijn Villatent, een jonge organisatie met een eigen visie op glamping. Wij verhuren compleet ingerichte safaritenten op hoogwaardige campings. Het is ons streven om onze gasten dé ultieme glampingervaring te bieden. Hiervoor maken wij bewuste keuzes op het gebied van accommodatie, locatie en beleving. We zijn altijd op zoek naar goede campings die passen binnen ons concept. Zie jij mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Populariteit glamping groeit!

Glamping, oftewel glamorous camping, is kamperen in een volledig verzorgde accommodatie met alle luxe van thuis. In Nederland is glamping nog relatief nieuw, maar in landen als Hongarije, Verenigd Koninkrijk en Kroatië zijn glamping accommodaties al niet meer weg te denken. Naar verwachting zal glamping de komende jaren nog verder in populariteit groeien. Een goed moment om in te stappen en glamping mogelijk te maken bij jou op de camping.

Hier staan wij voor

Wij bieden de charme van kamperen met de luxe van thuis. Onze safaritenten zijn geschikt voor vijf of zes personen en zijn van alle gemakken voorzien: voldoende zitruimte binnen en buiten, comfortabele bedden, een complete  keuken met kookplaat, koelkast en vriesvak en een Nespresso-apparaat. Daarnaast staat er bij iedere Villatent een hangmat en Outdoorchef barbecue klaar. Alles zodat onze gasten optimaal kunnen genieten van hun welverdiende vakantie!

Dit vinden we belangrijk

Hieronder een korte omschrijving van onze drie belangrijkste speerpunten:

Accommodatie: wij verhuren luxe safaritenten met of zonder sanitair. Onze tenten zijn duurzaam geproduceerd, kwalitatief sterk en van alle gemakken voorzien. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit!

Locatie: momenteel verhuren wij 150 luxe safaritenten op 31 unieke locaties. Wij werken uitsluitend samen met hoogwaardige campings die passen binnen ons concept en met ondernemers die samen met ons het Villatent-gevoel over willen brengen op onze gasten.

Beleving: wij willen onze gasten dé ultieme glampingervaring bieden. Dit gaat verder dan alleen een goede tent en locatie. De hele klantreis van oriëntatie tot boeken en van communicatie tot een gastvriendelijke ontvangst op de camping moet kloppen.

Zo werken wij

Wij huren staplaatsen op hoogwaardige campings, waar wij luxe safaritenten met of zonder sanitair neerzetten. Hiervoor betalen wij een jaarlijks bedrag aan stageld. Wij zoeken partners waarmee we langdurig kunnen samenwerken. Wat dit jou oplevert?

– Een langdurig partnerschap met Villatent!
– Wij nemen de marketing volledig uit handen en zorgen voor het verhuren van de tenten.
– Gegarandeerde inkomsten, ongeacht de bezetting van de tenten.
– Stoere en kwalitatieve safaritenten die qua uitstraling een aanwinst zijn voor de camping.
– Gasten met een bovengemiddeld bestedingspatroon, ook bij jou op de camping!

Heb jij een mooie camping en interesse om hier Villatenten te verhuren? Dan willen we graag met jou kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Neem contact met ons op via info@villatent.nl of telefonisch via 085 301 08 98

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief